RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 116 m2, Holasice

Nedostupné, nevolat

Holasice

Ve výhradním zastoupení majitelů bych Vám rád nabídl ke koupi řadový rodinný dům kolaudovaný v roce 2019 o dispozici 4+kk s předzahrádkou, parkovacím stáním a zahradou s pergolou za domem.

Řadový RD s podlahovou plochou 116,1 m2 nacházející se na pozemku o výměře 218 m2.

Dispozici domu a výměry jednotlivých místností naleznete v přiložených půdorysech.

Z chodby v 2.NP je vstup na prostornou půdu, který je zajištěn pomocí protipožárních půdních schodů. Elektroinstalace zahrnuje i přívod pro klimatizační jednotku do půdního prostoru.

Před domem je předzahrádka a parkovací stání pro jedno auto. Zahrada je oplocena betonovým plotem s dekorem štípaného kamene do výše 150 cm pro zachování maximálního soukromí. Terasu tvoří betonová dlažba v dekoru dřevěných prken a pergola. Na zahradě se dále nachází zahradní domek. U kraje pozemku je instalovaná retenční nádrž s objemem 1700l.

V domě jsou pětikomorová plastová okna s izolačním trojsklem, balkonová okna na terasu jsou doplněna o bezpečnostními skla CONNEX. Všechna okna mají sítě proti hmyzu a jsou osazena venkovními elektricky ovládanými žaluziemi LOMAX. Vstupní dveře mají bezpečnostní výztuhu proti nechtěnému vniknutí. Ve vstupní chodbě a v koupelnách je na podlahách dlažba, ve zbytku domu vč. schodů je položen vysoce zátěžový lepený vinyl.
Vytápění je zajištěno pomocí elektrického podlahového topení. Energetická náročnost budovy splňuje třídu B.

Dům je vybaven systémem inteligentní domácnosti FIBARO. Ten umožňuje ovládat elektrická zařízení jako je osvětlení, venkovní žaluzie, měřit a nastavovat teplotu podlahového vytápění, hlídat stav jednotlivých oken a dveří, detekovat únik vody, požár, vloupání atd. Systém je možno ovládat pomocí aplikace v mobilním telefonu, tabletu nebo PC. Je plně programovatelný a dokáže pracovat v automatickém režimu, anebo manuálním přes přímé povely přímo z aplikace, a to i vzdáleně přes internet. Systém integruje také funkci video vrátného DoorBird, který zajišťuje oboustrannou komunikaci s návštěvou u dveří, kterou je možné provádět i při nepřítomnosti přes mobilní telefon. Systém je plně rozšířitelný o další prvky (např. řízení zavlažování) bez zásahu do elektroinstalace domu.

Internetová konektivita je řešena prostřednictvím vysokorychlostního internetu po optickém kabelu, který je vyveden přímo v datové skříni Rack. V tomto místě je vyvedena strukturovaná kabeláž datové sítě celého domu. Připojení pomocí Wifi zajištuje v každém podlaží jeden výkonný access point poskytující dostatečné pokrytí signálem po celém domě i zahradě.

Náklady na bydlení:

• záloha na elektřinu 3.900,- Kč/měs,
• záloha na vodné stočné 500,- Kč/měs,
• internet (100 Mbit) vč. kabelové televize 620,- Kč/měs.

Obec Holasice má výbornou dopravní dostupnost do 10 km vzdáleného Brna. Autobusová zastávka se nachází přímo v obci, vlakové nádraží v Rajhradě pak 800 m od domu. V obci se také nachází škola, školka, lékaři, restaurace, obchod aj.

Číslo nabídky:321448Plocha užitná:116
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.