RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 55 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízím byt 2+1 o výměře 55 m2 v lokalitě Trnitá. Tato část města se i díky projektu RE-ŠPITÁLKA znovu probouzí do krásy, magistrát se rozhodl tuto a sousední čtvrti revitalizovat jako ekologicky šetrné části města dokonce i se zelení na střechách, kde se bude rozvíjet komunitní život v parky protkaném urbanisticky atraktivním celku, "výkladní skříni" projektu Smart City.

Přes dvojité vstupní dveře (jedny jsou bezpečnostní) vstoupíte přímo do kuchyně s jídelním koutem o velikosti cca 9m2. Ano, je to sice přímo do kuchyně, nespornou výhodou tohoto řešení je, že se intenzívní ranní a večerní jídelní provoz odehrává mimo obytnou část a to ještě navíc za malou uzavíratelnou chodbou. Kuchyně dále nabízí i přístupné sociální zázemí v oddělené koupelně s vanou, komorou a samostatným WC. Neprůhledné okno je orientováno na pavlač, přístupnou z hlavního schodiště.
Oba pokoje, větší o rozloze celých 22 m2 a menší o velikosti 9,5 m2 jsou orientovány do ulice, ale za dobře tlumícími okny je ruch ulice bezpečně skryt. Pokoje jsou neprůchozí ze společné chodby o velikosti 5 m2 s dostatečně dimenzovanou skříní s posuvnými dveřmi.
Měsíční předpis úhrad a záloh na služby je 2.085,- Kč.
Paní majitelka má pečlivě uschovánu veškerou dokumentaci o prováděných opravách, spotřebičích a bytu samotném.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Číslo nabídky:322411Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.