RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 12323 m2, Chyňava

Nedostupné, nevolat

Chyňava

Hledáte investiční projekt se zajímavým zhodnocením?

Projekt Rezidence Chyňava je správná volba! Připravená projektová dokumentace pro 17 domů tří rozdílných typů - oslovíte větší klientelu, stavební povolení pro stavbu infrastruktury, 25 minut jízdy od pražského Zlíčína, pozemky v centru obce obklopené výstavbou a občanskou vybaveností.

Ve výhradním zastoupení majitele mám pro Vás v nabídce soubor stavebních pozemků o celkové výměře 12 323 m2 a budov určených k demolici. Součástí prodeje je také vypracovaný projekt od společnosti Gebas Atelier.

​Všechny nabízené pozemky se dle územního plánu nacházejí v zastavitelném území všeobecně obytném, pro které platí, že obvyklé a přípustné využití je výrazně převažující obytné činnosti. Tím se rozumí rodinné domy a další stavby pro bydlení venkovského , které mají odpovídající užitkové zahrady a vedlejší chovatelské a zemědělsko-samozásobitelské hospodářství. Obvyklé a přípustné jsou rovněž činnosti a zařízení rekreační v domech s charakterem venkovského bydlení. Dle územního plánu se velká část nabízených pozemků nachází v lokalitě Z2.01, která se řadí do transformačního území, kde se předpokládají rozsáhlé a zásadní změny v utváření území.

Obec Chyňava se nachází v okrese Beroun, nájezd na dálnici D5 je vzdálen 11 kilometrů.

Pro více informací o nemovitosti - www.rezidencechynava.cz

Pro více informací či sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat

Číslo nabídky:325222Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.