RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej penzionu, 540 m2, Moravské Budějovice

Nedostupné, nevolat

Moravské Budějovice

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím možnost koupě jedinečné nemovitosti, kterou lze využít jak pro bydlení, rekreaci tak i na skvělou investici.

Nemovitost se nachází v Moravských Budějovicích přesněji v jejich části Jackov.
Původně se jednalo o jeden rodinný dům se stodolou, postupem času se přestavěl na dva domy se společnou zahradou a příjemným posezením s letní kuchyní.

Celková zastavěná plocha obou částí a terasy činí 500m2. Nemovitost nabízí i krásnou zahradu o výměře 576m2.
První část nabízí přibližně 255m2 užitné plochy, skládající se ze 3 podlaží.
Přízemí se vstupní halou, obývací částí s kuchyňským koutem včetně spotřebičů FAGOR (myčka, lednice, trouba, indukční deska), komorou, toaletou, technickou místností a zimní zahradou.
V patře dále pak 3 pokoje každý se svojí koupelnou s toaletou. A podkrovní část rozdělenou na dva větší pokoje s vlastním vstupem.

V druhém křídle nemovitosti o celkové užitné ploše přes 285m2, najdeme prostory pro relaxaci v podobě sauny a vířivé vany a prostornou garáž.. Obývací část s kuchyňským koutem včetně spotřebičů WHIRPOOL (lednice, myčka, trouba, indukční deska) a krbem. V přízemí dále najdeme ložnici se šatnou a koupelnu s rohovou vanou a toaletou.
V patře druhé části nás čekají celkem 4 pokoje i koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

Dominujícím prvkem nemovitosti, je příjemné posezení pod zastřešenou pergolou na terase s letní kuchyní.
Každá z částí má vlastní plynový kotel a elektrický boiler na ohřev vody. Dům je napojený na vrtanou studnu s pitnou vodou, která je hlavním zdrojem pro celý objekt. Kanalizace je řešena formou zakopané objemné jímky Energetická náročnost splňuje dle aktuálního PENB třídu G.

Dům je opatřen kamerovým systémem a nabízí se včetně vestavěných spotřebičů. Je situovaný v klidné části obce v blízkostí místního rybníku. Ponechání nábytku je na následné dohodě s majitelem.

Obec Jackov se nachází 2km od Moravských Budějovic na hlavním tahu Znojmo -> Jihlava a přibližně 25km od Vranovské přehrady. V nedalekých Moravských Budějovicích pak najdeme kompletní občanskou vybavenost.
Tato netradiční nemovitost nabízí spoustu možností na její využití ať už pro účely bydlení, rekreace tak i jako velmi zajímavá investice.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat konečného zájemce, dle jím zvolených kritérií.
Podrobnější informace a sjednání termínu prohlídkového dne, s vámi rád proberu po telefonické domluvě případě emailu.

Číslo nabídky:326942Plocha užitná:540
Kategorie:

Hotely, penziony a restaurace

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.