RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+kk, 26 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Hledáte útulný malometrážní cihlový byt v centru Brna ? Chcete být do 3 minut na nejbližší zastávce tramvaje a na Náměstí Svobody to mít pouze 3 zastávky tramvají ? Hledáte byt na investici nebo startovací bydlení?
V exkluzivním zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu o dispozici 1KK v blízkosti centra města Brna na ulici Štěpánská. Byt se nachází v městské části Trnitá asi 150 metrů od moderního kancelářského komplexu Vlněna nebo 500 metrů od nákupní Galerie Vaňkovka.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 5. nadzemním podlaží cihlového bytového domu s výtahem.
Byt prošel cca před 11 lety stavebními úpravami v rámci projektu „Byty Štěpánská“. Celý bytový dům byl kompletně přestavěn na malé bytové jednotky a nově byly provedeny všechny rozvody (elektřina včetně pojistek, nové rozvody vody, odpady). Proběhla i změna dispozičního řešení domu a jednotlivých bytů, která zahrnovala nové příčky a omítky, sanitární vybavení koupelny s dlažbou a obklady, nová plastová okna, podlahové krytiny a vstupní i interiérové dveře. 
Bytová jednotka má celkovou podlahovou plochu 26,4 m2 a sestává se z předsíně 2,9 m2, pokoje s kuchyňským koutem 18,9 m2, koupelny se sprchovým koutem s wc o výměře 2,9 m2 a sklepa 1,7 m2. V bytě se navíc nachází spací patro o výměře cca 9 m2. Byt je velmi pěkný, světlý a díky spacímu patru prostorný.
Okna bytu jsou plastová a jsou orientována na západ do ulice Štěpánská. V předsíni a v pokoji je položena plovoucí podlaha. K bytu patří také hezká koupelna se sprchovým koutem a wc, kde je na podlaze dlažba. V bytě je ústřední topení.

Cena bytu je včetně vybavení, ke kterému patří kuchyňská linka s vestavěnou lednicí, vestavěnou pračkou se sušičkou, mikrovlnnou troubou, remoskou a vařičem s dvouplotýnkovou indukční deskou. Součástí vybavení bytu je také obývací stěna, sedačka, zelený koberec, stůl a židle, spací dvoumatrace, šatní skříň a skříň na chodbě.
V letošním roce byl bytový dům zateplen a má novou fasádu. Vstupní dveře jsou na čip.
Vynikající, turisticky strategicky umístěná lokalita se skvělou dostupností do centra a plná občanská vybavenost. Zastávka tram, bus 150 m, Vlněna 150 m, nákupní Galerie Vaňkovka či Tesco 500 m, Brno hlavní nádraží 800 m, ZŠ, MŠ 150 m.

Výměra sklepa se počítá do celkové podlahové plochy bytu.
Měsíční náklady: elektřina záloha 530,- Kč/měs., rozpis nájemného včetně tepla, vody, fondu oprav a úvěru na revitalizaci 2400,- Kč/měs. Zálohy jsou, ale nastaveny nízko, je třeba počítat se skutečnými náklady cca 3300,- Kč/měs. (elektřina plus nájemné).
PENB předložen, energetická třída E. Po letošní realizaci zateplení a fasády bude štítek C, který ještě není k dispozici.
V bytě nyní bydlí nájemník, který by zde rád zůstal – záleží na domluvě.

Neváhejte mě kontaktovat a domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je pátek 17.12.2021. Těším se na Vás!
Upozornění: Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:329322Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Podkategorie:

1+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.