RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 230 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Tuřany

Hledáte rodinný dům se zahradou, bazénem a parkováním v Brně a dáváte přednost klidné lokalitě téměř vesnického charakteru? Pak Vás tato nabídka jistě zaujme.
Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji prostorný, slunný RD s pozemkem v Brně, v městské části Holásky. Samostatně stojící dům se nachází v klidné ulici.
Parcela má celkovou rozlohu 1.069 m2. Zastavěná plocha je 185 m2.
Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, má 2 koupelny, technickou místnost, spíž i šatnu.
K domu náleží prostorná garáž pro 2 auta. Před domem jsou k dispozici parkovací stání pro další 2 auta.
Na pozemek se dostaneme ručně kovanou bránou na dálkové ovládání. Před vstupem do domu je posezení s předzahrádkou a vstup do garáže, do které je možné se dostat také přímo z domu.
V zádveří je místo na odložení svršků, vestavěná skříň a menší šatna.
V přízemí domu je prostorný obývací pokoj s krbem na tuhá paliva a také jídelna pro velkou rodinu. Ostrůvek, nad kterým je umístěn odsavač par odděluje kuchyňskou část se všemi spotřebiči od obývací a jídelní části místnosti. Je tu i menší z koupelen se sprchovým koutem a toaletou.
Z pokoje se dostaneme do zahrady. Tady se nachází venkovní posezení, velká zahrada, bazén a zahradní domek na nářadí. Na pozemku je vybudováno zavlažování, které je zásobeno vodou z vlastní studny. Tuto vodu je možno využívat i na zalévání zahrady.
Z přízemí domu se po schodech dostaneme do 1.patra, kde jsou 3 samostatné pokoje. Pokoje po pravé straně mají společnou lodžii s posezením a i třetí z pokojů má vlastní lodžii. Je tu i hlavní koupelna se sprchovým koutem, vanou i toaletou.
Naproti schodům je pracovní stůl se zázemím. Odtud je také průhled do přízemí.
Dům má dřevěná euro okna a podlahy z exotického dřeva.
V celém domě je klimatizace a dům má i vlastnízabezpečovací systém s kamerami, máte tedy přehled o tom, co se děje v domě, ať jste kdekoliv.
Vytápění domu je zajištěno kondenzačním kotlem.
K dispozici je i projektová dokumentace k nástavbě domu, k vybudování dalšího bytu nad garáží.
V Holáskách najdete veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti je několik velkých supermarketů, obchodní centrum Avion shopping park či Olympie jsou vzdáleny jen několik minut jízdy autem.
Najdeme tu i základní školu zaměřenou na výuku jazyků a také zaměřenou na fotbal a atletiku, několik mateřských škol, novou sportovní halu, lékaře i veterinární kliniku. Nedaleko jsou i známá Holásecká jezera a Biotop.
Je zde i výborná dostupnost MHD.
Majitel by velmi rád v domě ještě 1-1,5 roku bydlel (není podmínkou). Toto by bylo zohledněno v ceně, popřípadě by platil měsíčně přiměřené nájemné.
Pokud máte více dotazů nebo si chcete domluvit osobní prohlídku, kontaktujte makléřku nabídky.

Číslo nabídky:329685Plocha užitná:230
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.