RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 100 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Doporučujeme Vám si projít 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s výměrou 100 m2 s balkonem o výměře 1,6 m2 na ulici Körnerova, Brno - Zábrdovice.

Byt se nachází v 1.NP / 5.NP cihlového domu, který prošel v roce 2019 kompletní revitalizací.

Bytová jednotka je v současné chvíli využívána hosty ze zahraničí, proto prosím omluvte nestandardní vybavení pokojů. Byt bude na předání kompletně vyklizený.

Za bytovými dveřmi je prostorná, dlouhá chodba se vstupem do kuchyně, do praktické komory, na samostatnou toaletu i do koupelny se sprchovým koutem. Chodba volně navazuje na halu, ze které jsou vstupy do jednotlivých pokojů.

Byt má neprůchozí pokoje, je velice prostorný a dispozičně dobře řešený.

K bytové jednotce náleží i sklepní kóje o výměře 7,9 m2 a podíl na společné zahradě, na kterou je vstup z bytového balkónu anebo skrze průjezd, kterým bytový dům disponuje.

O teplo v ústředních radiátorech i o ohřev vody se stará elektrický kotel CosmoTherm, zásobník na teplou vodu o objemu 113 l je značky Dražice. Radiátory disponují tepelnými regulátory dálkově ovládanými přes mobilní aplikaci.

Náklady na bydlení činí v zálohách na elektřinu 2 500,-, plyn 200,-, vodu, za správu budovy i do fondu oprav 4 932,-. Celkem 7 632,- měsíčně. Tato částka se v roce 2022 poníží o 1090,- a Vy se tak budete moci těšit z celkových nákladů na bydlení ve výši 6 542,- měsíčně.

Brněnské Zábrdovice sousedí přímo s historickým jádrem města Brna a je všeobecně známo, že právě tato městská část se do budoucna promění do podoby luxusního bydlení v centru města.

Kompletní občanská vybavenost v těsné blízkosti domu je díky své poloze samozřejmostí.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:329704Plocha užitná:109
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.