RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej , 373 m2, Šaratice

Nedostupné, nevolat

Šaratice

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi 2v1 a to v podobě dvou rodinných domů se zahradou na jednom pozemku.

Rodinný dům s číslem popisným 335.
Dům byl postaven v roce 1981. Na jeho výstavbu byly použity cihly a tvárnice Siporex. Zdivo je podřezané, ze západní strany zateplené a obytná dispozice tohoto domu je 5+kk. V přízemí najdeme prádelnu se sušárnou, velké množství úložného prostoru, komoru, toaletu a v neposlední řadě domácí vinotéku. Z prostorné haly je vstup do samostatného pokoje a na schodiště, po kterém se dostaneme do patra domu, kde je koupelna se sprchovým koutem i toaletou, ložnice se světovou orientací na západ, obývací pokoj s krbovými kamny, vstup do menšího pokoje vhodného třeba jako pracovna i vstup na terasu situovanou do zahrady. Kuchyňská linka ve stylu Provence velice prakticky propojuje obývací část s jídelnou, která Vám díky své výměře může posloužit třeba i jako čítárna.
Dům je napojený na elektřinu, obecní vodu i kanalizaci. Plyn zde své rozvody nemá, ale v případě Vašeho zájmu najdete jeho přípojku hned vedle domu. Ohřev vody má na starost nový bojler značky Ariston. Teplo domova je zde kombinované, můžete využít elektrických přímotopů, z části i podlahového topení i příjemného tepla z krbových kamen.

Rodinný dům s číslem popisným 355.
Zděný dům byl postaven z tvárnic Siporex a kolaudovaný byl v roce 1995, zdivo je podřezané, zateplené a obytná situace tohoto domu je rozdělená na dispozici 4+kk a jednu samostatnou, bezbariérovou bytovou jednotku o dispozici 1+kk s velkou komorou a vlastním sociálním zázemím.
Za vstupními dveřmi je prostorné zádveří, které navazuje na vzdušný obývací pokoj s kuchyní, s jídelním koutem, ze kterého je krásný výhled do zahrady a je zde i vstup do pokoje, který je také orientovaný do zahrady. Dřevěné schodiště nás dovede do patra domu, které nabízí dva neprůchozí pokoje včetně velkého množství úložného prostoru, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu.
Dům je napojen na elektřinu, obecní vodu a odpad je zde řešen jímkou. Ohřev vody zajišťují dva bojlery značky Admiral. Teplo domova je i zde kombinované, můžete využít elektrických přímotopů či stylových kachlových kamen, které Vám příjemně vytopí celý dům.

Rodinné domy pojí překrásná, relaxační zahrada se zastřešeným posezením, kde se můžete v rodinném kruhu scházet po většinu roku. Posezení Vám bude zpříjemňovat zvuk vodopádu z okrasného jezírka a osvěžit se můžete v zapuštěném, zděném bazénu o délce 3,9 m, šířce 2,8 m a hloubce 1,5 m. Přímo na zahradě najdeme i sklep. Z praktického hlediska je tato zahrada dokonalá. Disponuje vlastní studnou, jezírko i bazén má své na sobě nezávislé čistící jednotky a elektřina i rozvod vody je téměř po celé zahradě.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:331785Plocha užitná:373
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizace, jímkaVoda:dálkový vodovod, Studna
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:lokální tuhá paliva, ústřední elektrické, PodlahovéBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.