RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 58 m2, Blansko

Nedostupné, nevolat

Blansko

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví, který je vhodný jako dobrá investice, či k vlastnímu bydlení.
Byt se nachází ve vyvýšeném 1 NP revitalizovaného cihlového bytového domu, S krásným JZ výhledem na město Blansko o výměře 58,8m2, k bytu náleží sklep o výměře 7m2.

Nachází se na ulici Čapkova, která je jednosměrnou ulicí a projíždí zde málo aut. Zajištuje tak klidné místo k životu. V okolí je dům děti a mládeže, škola, školka a sportoviště. V blízké dostupnosti je i ostatní občanská vybavenost.


Po vstupu do bytu se z chodby vchází do všech pokojů samostatně.
Obývací pokoj má výměru 17,25m2, ložnice 16,75m2, kuchyně 10m2, koupelna 2,65m2, WC 1m2, z kuchyně se vychází na balkon o výměře 2m2.

Byt vytápí ústřední vytápění, o teplou vodu se stará samostatný elektrický kotel.

Výhodou tohoto bytu je dobrá dostupnost do centra a zároveň do přírody na vlakové a autobusové nádraží, leží na dobrém místě.

Pokud Vás byt zaujal, jako možný startovací byt, nebo investiční příležitost, tak mě neváhejte kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku, která v případě více zájemců bude probíhat formou "open house" a prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Miroslav Klepáček Váš realitní makléř, Remax Delux Brno.

Číslo nabídky:332175Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.