RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 89 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Starý Lískovec

V výhradním zastoupení nabízím zájemcům luxusní prostorný byt 3+kk o výměře 88,5 m2 s jižní orientací, balkonem 8,6 m2 s garáží a dvěmi venkovními parkovacími stání na vyhrazeném parkovišti za závorou situované 20 metrů od bytu v bytovém domě U Leskavy č.p.787/29 ve Starém Lískovci na dohled restaurace La Patas, pod kterou se nachází garážové stání, které nejsou součástí ceny a je možné k bytu individuálně dokoupit.

Byt má dispozici se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží ze šesti bytového domu, kolaudace domu byla v roce 2016.

Byt je prosvětlený, dobře dispozičně řešený a majitelům nabízí klid a soukromí. Nadstandartní součástí bytu je terasa o výměře 8,6 m2 orientovaná jižním směrem a vnitřní atrium pro relax a hraní dětí. Kuchyně je vyrobena na míru má kvalitní spotřebiče Bosch a sklokeramické deska Elektrolux a úplně nová lednice Liebherr. Soukromí a tepelný komfort zajišťuje v obývacím pokoji klimatizace v kuchyni a v pokojích žaluzie. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu. Obě ložnice směřují do vnitřního atria.

Velkou výhodou bytu je vlastní parkovací stání v garáži pro Vašeho veterána, kabriolet, kde lze zaparkovat i motorku a dvě venkovní parkovací stání, které je možné k bytu dokoupit, kdy u garáže a jednoho parkovacího stání je možný odpočet DPH. Bydlení je bezbariérové, bez schodů se lze dostat až do bytu. Byt je možné koupit s veškerým vybavením za částku 150 tisíc korun.

Výhody této nemovitosti jsou : novostavba, dispozice 3+kk, garážové stání v těsném sousedství bytu, dvě vlastní parkovací místa před domem s dálkově ovládanou závorou, zádveří a oddělená předsíň s vestavěnými skříněmi.

Z lokality je rychlá dostupnost do centra Brna, pěšky za 4 minuty přijdete na nově vybudovanou vlakovou zastávku Starý Lískovec v prosinci roku 2021, kdy vlakem přijedete na hlavní nádraží za 5 minut.

Skvělá dostupnost na dálnici D1 a D2, veškeré služby v dosahu minut a blízkém sousedství skvělá restaurace La Patas.

Starý Lískovec je vyhledávanou brněnskou čtvrtí, kde došlo v poslední době nové bytové výstavbě a výstavbě rodinných domů a zlepšení. Je žádanou lokalitou pro bydlení rodin s dětmi, kousek od domu je psí výběh a psí cvičák. V dosahu řádu minut je areál Campus Bohunice, který nabízí veškeré možné služby a sídlí zde atraktivní zaměstnavatelé, v blízkosti je bohunická fakultní nemocnice.

Kousek od bytového domu jsou zastávky MHD a další běžné obchody.Lokalita splňuje vše, co byste očekávali od moderního bydlení s dosahem veškerých služeb.

Kompletní prezentaci najdete na webu a byt si můžete projít v 3D virtuální prohlídce. Samozřejmostí je na profesionální přístup a full service, včetně zajištění financování.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Zaujala Vás tato nemovitost ?! Zavolejte mi, jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny !

Číslo nabídky:333638Plocha užitná:2766
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

3+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.