RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 72 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě zrekonstruovaného bytu na ulici Rakovecká na brněnské přehradě v městské části Brno – Bystrc.

Byt o dispozici 3kk s balkónem a celkovou podlahovou plochou 72m2 se nachází v 1. patře 2 podlažního cihlového domu. K bytu náleží dva větší sklepní prostory, z toho jeden z nich současní majitelé přebudovali na soukromou posilovnu. Dům stojí na vlastním oploceném pozemku s možností parkování přímo před domem. Lze využít i vedlejší pozemek pro pěstování zeleniny, posezení s přáteli tak i jako hrací plochu pro děti.

Byt je po kompletní rekonstrukci. Vstupem do bytu vcházíme do prostorné chodby (8,2m2). Hlavní obývací místnost s kuchyňským koutem má výměru přes 27m2. Dále pokračuje pokoj se vstupem na balkón o výměře 16,3m2, a druhý o výměře 12,2m2. Prostorná koupelna je spojena s toaletou a umožňuje dostatek místa pro vanu i pračku.

Velkým benefitem tohoto bytu je možnost napojení krbových kamen. Předchozí majitel zde krb měl, komín je tedy plně funkční. Hlavní vytápění bytu je řešeno pomocí elektrických radiátorů. Ohřev vody potom pomocí elektrického boileru. Vytápění lze obsluhovat i dálkově pomocí aplikace chytré domácnosti. Dům je napojený na studnu s pitnou vodou a má vlastní odpadní jímku, která se vyčerpává 2x ročně. V tuto chvíli nebyl zpracovaný energetický štítek, proto uvádíme třídu G.

Součástí prodeje jsou samozřejmě vestavěné skříně, kuchyňská linka včetně myčky, sklokeramické desky, a elektrické trouby, dle domluvy pak i část vybavení.

Byt se nachází přímo u brněnské přehrady a nabízí tak klid se spoustou okolní přírody. Zastávka MHD je přímo na hlavní silnici u domu. Linkou 303 se dostaneme k zoologické zahradě, kde můžeme pokračovat dále do centra.
Zájemce si vyhrazuje právo vybrat konečného zájemce dle jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:333779Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.