RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 83 m2, Černá Hora

Nedostupné, nevolat

Černá Hora

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme družstevní podíl k bytové jednotce, která se nachází v přízemí bytového domu na konci slepé ulice v jedinečném soukromí a v obklopení přírody, zajišťující klidné bydlení.
K bytovému domu patří právo užívání pozemku kolem domu, vhodné jak pro děti a jejich vyžití, tak pro relax a posezení s přáteli.


Samotná bytová jednotka je velice dobře dispozičně řešená, samostatné jsou všechny pokoje, do obývacího pokoj o výměře 20 m2 lze vstoupit jak z chodby 9m2, tak z kuchyně 11,8m2 , ložnice má výměru 13,5m2 dětský pokoj 13,6m2 koupelna 6,4m2 má jak vanu tak sprchový kout, WC je samostatné k jednotce náleží také sklepní koje o výměře 4,65m2. Jednotka bude do 3 let převedena do osobního vlastnictví.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem.

Městys Černá Hora disponuje veškerou důležitou občanskou vybavenosti, velice dobrá a kvalitní základní škola se nachází 6min chůze, sportovní areál, který prochází rozsáhlou modernizaci také pár minut od nemovitosti. Nachází se zde několik obchodu s potravinami, restaurace a wellness , pizzerie, a také zdravotní středisko, lékárna pošta a linky autobusů s dobrou dostupnosti do Blanska, Boskovic a Brna.

Pokud hledáte opravdu klidné místo k životu pro svou rodinu nebo investiční příležitost a tato nabídka Vás zaujala, tak kontaktujte makléře pro více informací a domluvit si prohlídku, budeme se těšit na viděnou.
Majitelé družstevního podílu si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérii.

Číslo nabídky:334021Plocha užitná:83
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

družstevní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.