RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 75 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Kohoutovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám ke koupi nabízím bytovou jednotku o dispozici 3 +1, s lodžií a sklepem, ve velmi žádané lokalitě Brno – Kohoutovice na ul. Musorgského, určenou k větší či menší rekonstrukci dle Vašich představ. Ve videu jsou použity vizualizace. Můžete se inspirovat, jak by taková rekonstrukce mohla případně vypadat. Finální podoba je už však čitě na Vás. Byt je vhodný i jako investice.

Bytová jednotka s výměrou dle listu vlastnictví 75,7 m2 se nachází v 3.NP/4, panelového zatepleného domu bez výtahu.
Celková výměra bytu činí 80,2 m2. Byt je dispozičně zajímavě řešen. Sestává z předsíně (8,2 m2) - nabízející dostatečný úložný prostor, ze které vstupujeme do jednotlivých neprůchozích místností bytu - obývacího pokoje (20,6 m2) s výhledem na jehličnany a orientací na Západ, dětského pokoje nebo pracovny (12,1 m2) s orientací na Východ, ložnice (16,2 m2) se vstupem na předsunutou lodžii (4,5 m2), která je taktéž orientována na Východ. Kuchyně (12,4 m2) je zařízena původní kuchyňskou linkou - zde je orientace na Západ, součástí je i praktická spíž (0,3 m2). Původní umakartová koupelna (3,1 m2) je vybavena vanou a umyvadlem. Toaleta (1 m2) je samostatná se vstupem jak do koupelny, tak i předsíně.

Orientace světových stran dodává bytu potenciál k odpočinku a relaxaci. K bytu náleží zděná sklepní kóje s výměrou 1,8 m2.
Náklady na bydlení činí přibližně 2 637,- Kč / měsíc + energie.

Bytový dům se nachází v bezprostřední blízkosti Aquaparku Kohoutovice, krásné přírody, lesů, cyklostezky, mateřské školky i základní školy, a přitom veškeré občanské vybavenosti s výbornou dostupností do centra města Brna.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás nabídka tohoto bytu zaujala, neváhejte si sjednat Váš termín osobní prohlídky nemovitosti, na kterou se s Vámi budu těšit.
Realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux

Číslo nabídky:335924Plocha užitná:75
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíTopení:ústřední dálkové
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.