RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 371 m2, Oleksovice

Nedostupné, nevolat

Oleksovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím ke koupi atypický rodinný dům v obci Oleksovice. Obec se nachází 2 km od hlavního tahu Znojmo – Brno. Vzdálenost do Znojma je 18 Km a 54 km do Brna. Nabízený rodinný dům se nachází na okraji obce v klidné uličce. Postaven byl v roce 2000. Byly použity veškeré moderní technologie při stavbě. Jedná se o dvě samostatné budovy se zastavěnou plochou 207 m2 a 145 m2. Nemovitost je napojena na elektřinu, vodu a kanalizaci. Topení a ohřev vody v bazénu zajišťuje tepelné čerpadlo, teplá voda je ohřívaná elektrickými bojlery. V obou domech je topení jak podlahové, tak klasickými radiátory. Obytný dům o dispozici 4+KK a celkové užitné ploše 185 m2 je vybaven elektrickými venkovními žaluziemi a centrálním vysavačem. V obytné kuchyni se nachází krásný krb pro zajištění dokonalé atmosféru pro večerní posezení. Oba pokoje mají vlastní koupelnu. V podkroví se nachází pokoj pro hosty se samostatným vstupem z terasy.
Přes nádvoří se vchází do druhého domu, kde se v přízemí o velikosti 120 m2 nachází bazén 4 x 8 m s výšivkou. Je osvětlen, vybaven elektrickou rolovací žaluzií a protiproudem. Hloubka je pozvolná až 1,5 m. Technologie bazénu a tepelné čerpadlo se nachází ve sklepě tohoto domu o velikost 17 m2. V patře jsou dvě místnosti s možností bydlení o dispozici 1+1 a velikosti 52 m2. Součástí nemovitosti je i sklep na nářadí a venkovní posezení. Zahrada za domy je svažitá, orientovaná na jih, což udalo podnět k nacenění umístění fotovoltaických panelů s výkonem 10,5 KW a instalaci baterie tak, aby bylo možnost společně s tepelným čerpadlem o výkonu 17KW a elektrokotlem 14KW zajistit chod domu z vlastní energie.
Celková užitná plocha nemovitosti je 371 m2 a celková plocha pozemků včetně zahrady je 1930 m2.

Nejedná se o klasický rodinný dům, ale o technicky vyspělou a kvalitně postavenou nemovitost, která svými možnostmi zaujme na první pohled. Veškeré technické záležitosti případně další bližší info k této atypické nemovitosti Vám rád sdělím při osobní prohlídce.

Byl vypracován 3D sken, doporučuji nezapomenout shlédnout.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, je to dům, který hledáte, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku. Rád Vám ho představím.

Číslo nabídky:336764Plocha užitná:371
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední elektrické, PodlahovéBudova:cihlová
Telekomunikace:telefon, internetDoprava:autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.