RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 55 m2, Přibice

Nedostupné, nevolat

Přibice

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě bytové jednotky o dispozici 3kk v obci Přibice.

Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu s celkem 8mi bytovými jednotkami. Dispozice bytu je 3kk s balkónem, samostatnou koupelnou a toaletou. Celková podlahová plocha bytu je 55,8m2 + 2,1m2 balkón.

Velkou přidanou hodnotou bytu jsou 2 garáže stojící na vlastních pozemcích a 3 sklepní prostory o výměrách (8,7m2, 6,7m2 a 5,6m2).

Podlahy obytných místností tvoří kvalitní původní parkety a částečně dlažba. Ve všech místnostech jsou plastová okna. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem, který je umístěný v jednom ze sklepních prostor. Ohřev vody pomocí karmy v koupelně, lze bez problému nahradit el. boilerem.

Díky tomu, že byt je pod střechou ve 2 patře, je zde i možnost krbových kamen s průchodem přes půdu na střechu, případně využít jeden z komínů od kotle nebo karmy. Aktuální měsíční náklady jsou 6800,-kč (zálohy na energie, fond oprav, voda). PENB v tuto chvíli není k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Dům je zateplený, v roce 2022 proběhne výměna střechy. Jsou zde zavedeny optické kabely na internet.

Obec Přibice má přes 1000 obyvatel, je zde mateřská školka a základní škola do 5 stupně, 2x obchod, restaurace, nová víceúčelová hala, eko-dvůr, dětské hřiště. Dostupnost do Pohořelic nebo Hustopečí autobusem, případně vlakem do Brna z Vranovic vzdálených 2 km od Přibic.

Majitel si vyhrazuje právo, vybrat konečného zájemce dle jím zvolených kritérií. Nemovitost bude prodána nejvýhodnější nabídce.

Pro více informací a sjednání termínu prohlídkového dne, se ozvěte na uvedené kontakty.

Těším se setkání s vámi.

Číslo nabídky:336806Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

3+kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.