RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+1, 61 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný byt po rekonstrukci o dispozici 2 + 1 v městské části Brno – Štýřice. K bytu je možné pronajmout také garáž 20 m2, nacházející se přímo v bytovém domě. Byt je částečně vybavený.

Byt se nachází ve 3. NP čtyřpatrového cihlového domu bez výtahu.

Celková plocha bytu s balkonem je 61 m2 plus sklep o výměře 10 m2. Novými vstupními bezpečnostními dveřmi vstoupíme do prostorné předsíně o výměře 10 m2. Z předsíně můžeme vejít do neprůchozího obývacího pokoje s balkonem o výměře 23,4 m2 nebo do menšího neprůchozího pokoje o výměře 13,4 m2. Samostatný vstup je také do kuchyně o výměře 10,5 m2. K dispozici je samostatná koupena a samostatné WC.

Byt zůstane částečně vybavený. V obývacím pokoji zůstane k dispozici pěkná obývací stěna, stolek a sedačka. Na chodbě pak můžete užívat velkou rohovou skříň a vestavnou skříň. V kuchyni jistě oceníte novou kuchyňskou linku, sporák, lednici, myčku, mikrovlnnou troubu a dále zde zůstane stůl a světlo. V bytě je položena podlaha v dekoru dřeva - lino. Byt je vymalovaný.

K bytu patří velký zděný uzamykatelný sklep (10 m2), dále je možné využívat společnou kolárnu a sušárnu v domě.

Jedná se o bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra. Pár kroků na zastávku tramvaje Celní. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost.

Nájemné je 16000,- Kč měsíčně plus zálohy na energie a služby 4000 Kč (pro 4 osoby). V případě zájmu o pronájem garáže je pak nájemné vyšší o 2000 Kč měsíčně. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu.
PENB nepředložen, proto uvedena energetická třída G.

K pronájmu dle dohody. Nejdříve od 10. dubna. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Neváhejte a objednejte se na prohlídku! Těším se na Vás.

Číslo nabídky:336834Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.