RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 201 m2, Drnholec

Nedostupné, nevolat

Drnholec

Chcete stavět a uvítali byste již zasíťovaný pozemek (elektřina, voda) s hotovým projektem na dům?

Více informací: IgorLoskar.cz/pozemek-drnholec

Drnholec je městys v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, vzdálený pouhých 12 kilometrů severozápadně od Mikulova, ležící na levém břehu řeky Dyje, kde aktuálně žije přibližně 1900 obyvatel.

Pozemek o celkové ploše 201 m² se nachází v klidné části Drnholce, na ul. Havlíčkova, na parcele číslo 1068/2 a jeho součástí je aktuálně rozestavěná stavba z roku 2014, která je dle statického posudku doporučena k odstranění (posudek níže). Původní projektová dokumentace rodinného domu je k dispozici a lze ji použít při následné realizaci (odkaz níže).

Pozemek je dle údajů ČAP (České asociace pojišťoven) v zóně 1 a jde tedy o zónu se zanedbatelným nebezpečím výskytu povodně nebo záplavy.

Podívejte se na fotkách a videu, díky vizualizacím, jak by mohl dle aktuální projektové dokumentace vypadat váš budoucí domov.

Pokud si myslíte, že by tato nabídka mohla být přímo pro vás, neváhejte mě kontaktovat a rád vám poskytnu více informací.

Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zařídím úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Číslo nabídky:339145Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.