RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 395 m2, Hořice

Nedostupné, nevolat

Hořice

Hledáte podnikatelský záměr s jistou a jasnou návratností?
Pozemek, projekt automyčky, schválené stavební povolení, rozpis technologie, schválený dodavatel, ... vše v jednom!

V Hořicích v Podkrkonoší pro Vás mám zajímavou obchodní příležitost, protože každý, kdo chce vjet do města Hořice v Podkrkonoší, chce přijet v čistém autě! A v lepším případě ještě nakoupit v sousedících nákupních střediscích!

Vaše nová samoobslužná bezkontaktní automyčka to splní díky skvělé poloze u kruhového objezdu u Billy a Penny marketu a Vy si můžete realizovat svůj projekt v podstatě okamžitě: je schválené a vydané stavební řízení na myčku se 3 mycími boxy a 2 vysavači, inženýrské sítě přímo u pozemku - plyn, voda, elektřina, dodavatel technologie zpracoval kompletní dokumentaci včetně situačních výkresů, vše je navíc v ceně projektu! K dispozici je také návrh technologického postupu výstavby pro skrývku zeminy, vyřešení zástavby pozemku na LV 6770, ….

Jedná se o pozemky na parcele 1054/30 o výměře 395 m2, způsob využití jiná plocha a pozemek na parcele 1054/4 o výměře 64 m2, způsob využití koryto vodního toku umělé, celkem 459 m2.

Zájemcům rád poskytnu bližší informace, děkuji, Kratochvíl Petr

Číslo nabídky:339475Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.