RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 40 m2, Kanice

Nedostupné, nevolat

Kanice

Video prohlídka!

Celoroční veřejná voda? Elektřina? Vlastní pozemek a chata s číslem evidenčním? Sprcha + splachovací WC? A k tomu parkování auta 5 metrů vedle chaty?

Pokud je to kombinace, kterou už nějaký čas hledáte a nenacházíte, rozhodně se budete chtít přijet podívat do Kanic, kam Vás tímto srdečně zvu na prohlídku.

Chata s číslem evidenčním se nachází na vlastním rovinatém pozemku sestávajícím ze dvou parcel o výměrách 30m2 (zastavěná plocha a nádvoří) a 10m2 (lesní pozemek). Nemovitost je na kraji rozlehlého vzrostlého lesa ve vlastnictví obce Kanice, v sousedství je několik dalších chat, ovšem v dostatečném odstupu pro zachování soukromí.

Příjezdová cesta je ve vlastnictví obce Kanice, zprvu je klasicky asfaltová, posledních cca 150m je zpevněná a bezproblémově sjízdná.

Objekt je napojen na elektřinu a také na veřejný vodovod, který je zakopaný v nezámrzné hloubce a je tedy v provozu celoročně (před chatou se nachází šachta). Odpady jsou svedeny do jímky. V hlavní obytné místnosti jsou instalována krbová kamna na dřevo, která se v chladných měsících postarají o teplo a příjemnou atmosféru. Přítomnost elektrické sítě samozřejmě dává možnost zřídit si zde i jiné způsoby vytápění.

Dispozičně se jedná o jednopodlažní dřevostavbu s verandou, hlavní obytnou místností s kuchyní, sprchou s teplou vodou a WC, vyvýšenou ložnicí, z venku je pak dostupná kůlna s dalšími úložnými prostory.

Nemovitost je celkově v udržovaném stavu a je na budoucím majiteli, jestli ji bude nadále takto udržovat anebo se pustí do celkové modernizace například za účelem trvalého bydlení na klidném místě v přírodě s bezva dostupností do obce.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Pro více informací a sjednání osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Číslo nabídky:341607Plocha užitná:40
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:jímkaVoda:dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody
Elektřina:230 VStav objektu:dobrý
Budova:dřevěná

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.