RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 180 m2, Jevišovka

Nedostupné, nevolat

Jevišovka

Neřešit ranní a odpolední zácpy v Brně? Dojet v klidu do práce, zvláště, pokud pracujete na jihu Brna? Za 30 minut klidnou jízdou od Pohořelic přijedete až na kraj Brna!!! Získat prostor pro svoje koníčky, zahrádku, 2 garáže, celý dům bez sousedů, i když uprostřed obce?

V ceně bytu 2+1 v centru Brna nabízím v Jevišovce, obci na stejnojmenné říčce, ke koupi rodinný dům se zahradou. Dům má předzahrádku, vnitřní garáž, okolo domu je rozsáhlý pozemek a výměře 871 m2, který je přístupný ze tří stran.
Vstup do domu je vkusně umístěn do předzahrádky, chodbou tvaru písmene L se dostáváte do předsíně, ta má skoro 9 m2. Z předsíně přímo vstoupíte jídelny s 10 m2 a kuchyně obdobné velikosti. Ta je vybavena základními spotřebiči, od jídelny oddělena nízkou přepažovací příčkou. Na kuchyni navazuje lamelovými dveřmi prosvětlený obývací pokoj s celkem 27 m2 a možností vybudovat na již vytvořených základech krb nebo instalovat krbová kamna. Z obývacího pokoje lze balkonovými dveřmi vystoupit přímo do zahrady. Kuchyně a jídelna jsou orientovány na Západ, obývací pokoj na Východ.
Dalšími místnostmi v přízemí jsou 2 pokoje o velikosti 9 a 13 m2 poblíž sociálního zázemí – koupelny s 4 m2 a samostatného WC. Poslední obytnou místností na tomto podlaží je ložnice se 14 m2, opět orientovaná do ulice.

Suterén nabízí mimo původní garáže s 19 m2 a lamelovými vraty i nadstandardní prádelnu, ta má úctyhodných 24 m2. V suterénu jako další obytná místnost je i pracovna, vytvořená z bývalé sklepní místnosti, má celkem 8 m2 a dílna s 9 m2. Do dvora je velmi dobře přístupné technické zázemí – kotelna s prostorem na uskladnění tuhého paliva, prostor pro palivo má 22 m2.

Výčet obytných prostor nekončí, v podkroví, oddělené chodbou jsou již částečně zařízené další dva pokoje s velikostí okolo 15 m2 každý. Zbytek půdy, přibližně 40 m2 může sloužit k uskladnění pracovních nebo osobních věcí, případně lze z nich vybudovat další obytné místnosti.

Suterén je asi 220 cm pod úrovní upraveného terénu a je odkanalizován samostatnou přečerpávací jímkou do veřejné kanalizace.

Topení je na tuhá paliva, městská voda je připojena na 200 litrový bojler pro ohřev, plyn je přiveden k domu. Na pozemku je ještě samostatně stojící hospodářská budova o rozměrech 13 x 3,5 metru, jejíž součástí je další garáž s asi 17 m2, dílna a oddělené kotce pro chov domácího zvířectva. Okolo domu je založená užitná i okrasná zahrada, dům je svojí jednou částí v nádherně vzrostlé zeleni.

Dům je v klidné části obce, do Znojma je necelých 40 kilometrů, do Pohořelic i Mikulova okolo km 20. Dům je postaven v 90. letech, je průběžně udržován základními opravami, k dispozici je i původní technická zpráva.

Ať již to bude vaše nové celoroční bydlení, penzion, rekreační chalupa, okolí nabízí spoustu možností pro práci, zábavu i využití volného času. Těším se na prohlídku, dohodněme si její termín, Kratochvíl Petr

Číslo nabídky:341745Plocha užitná:180
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.