RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1166 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno

Hledáte v Brně stavební pozemek pro stavbu Vašeho nového rodinného domu? Rádi byste měli za Vaším novým domem prostornou zahradu pro relax Vaší rodiny či zahradničení?

Ve výhradním zastoupení majitelky nemovité věci Vám zprostředkuji koupi stavebního pozemku na ulici U Viaduktu v brněnských Chrlicích.

Pozemek s celkovou výměrou 1166m2 se nachází v jižní části Brna a bezprostředně navazuje na asfaltovou komunikaci ulice U Viaduktu. Dle připravovaného územního plánu se jedná o zónu B/r2 (cca 2/3 pozemku) s možností výstavby rezidenčního nízkopodlažního bydlení s výškovou úrovní zástavby 3-10 metrů. Oba sousední pozemky již jsou zastavěny vícepodlažními stavbami. Zadní část pozemku (cca 1/3) je pak územním plánem ponechána jako plocha zahrádek.

Uliční šíře pozemku je cca 8,3m, dlouhá strana pozemku má pak 173m. Charakter okolních již existujících staveb předurčuje pozemek k řadové zástavbě.

Pozemek je rovinatý až mírně svažitý (v délce 173m je převýšení cca 9m), v současné době je zatravněný a jsou na něm vzrostlé stromy. V místě jsou dostupné veškeré sítě.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Pro více informací a sjednání osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Číslo nabídky:342117Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.