RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej zahrady, 1904 m2, Střelice

Nedostupné, nevolat

Střelice

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi zahradu ve velmi klidné části Střelic u Brna, okres Beno -venkov. Plocha zahrady je 1904m2. Příjezd je po asfaltové komunikaci a parkování je přímo na upraveném místě na zahradě. Zahrada je směrována na Severo-východ, je svažitá, terasovitá. Je zde krásný výhled na městskou část Brno - Bohunice. Do Střelic je výborná dostupnost z Brna, jak autem, tak vlakem cca 10 min z hlavního nádraží. Brno je vzdálené 13km. Zahrada momentálně není oplocená. Na zahradě stojí dřevěná chatka, spíše na nářadí a před ní je terasa na kamenném sklepu.
Zahrada je osázena ovocnými stromy, většina je již starší. Na zahradě nejsou žádné sítě, ale je možno zřídit elektrickou přípojku ze sloupu u příjezdové komunikace, přímo naproti pozemku. Vodu je možné řešit vrtem ve spodní části zahrady. Zahrada je vedená v Územním plánu obce jako plocha k individuální rekreaci - RI - chatové a zahrádkářské lokality v katastru obce.
Přípustné využití:
- stávající rekreační chaty se zázemím – pergoly, bazén apod.
- zahradní chatky, kůlny na nářadí
- další stavby a zařízení související a slučitelná s rekreací
- liniové stavby technické infrastruktury

Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jeho zvolených kritérií.

Pokud hledáte klid kousek od Brna, krásnou přírodu, lesy neváhejte se na tuto zahradu podívat. Kontaktujte mě a domluvíme si osobní prohlídku.

Číslo nabídky:342123Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.