RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 112 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

VÍTEJTE V SOBĚŠICÍCH, v kouzelné městské části situované severně od města Brna uprostřed lesů, luk a strání.

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím ke koupi řadový rodinný dům na ulici Jetelová o dispozici 4+kk s garáží, v přízemí situovaným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a relaxační zahradou s posezením.

Dům se prodává s veškerým vybavením patrným z fotografií.

Ulice Jetelová byla vystavěna v roce 1998 a nachází se v nové severní části Soběšic orientované směrem k Útěchovu, je neprůchozí i neprůjezdná, nebudou Vás rušit projíždějící auta a nevede tu žádná turistická stezka, budete tu zažívat klid a pohodu v lokalitě rezidenčního bydlení.

Při výstavbě domu byly použity tvárnice POROTHERM, dům je zateplený a jako střešní krytina byla použita alpská taška Bramac.

Přes malou předzahrádku se dostaneme ke vstupním dveřím nebo můžete ke vstupu do domu používat sekční elektrická vrata od garáže na dálkové ovládání o šíři 2,5 a výšce 2,15 m, prostor garáže je široký 2,84 m a dlouhý 6,32 m, přes garáž se dostanete do zádveří v domě, kde je i toaleta a šatna.

Z obýváku vstoupíte přímo do kouzelné okrasné zahrady s venkovním posezením – sezónním nábytkem, terasou krytou elektrickou výsuvnou markýzou pro případ nepříznivého počasí nebo jako ochrana proti slunečním paprskům.

Přilehlý prostor vybízí ke grilování, trávení volného času s dětmi či přáteli, v zahrádce je situován zahradní domek, kde lze uložit nejen přes zimu veškeré vybavení, co na zahradě v létě upotřebíte.

Kuchyňská část propojená s prostorem obývacího pokoje má samostatně stojící plynový sporák s troubou, odsávání par je zajištěno digestoří, samostatně stojící lednici, dostatek úložného prostoru i velice praktický barový pult.

V druhém nadzemním podlaží domu najdeme společnou koupelnu s vanou a toaletou, stěny a podlaha jsou s keramickými obklady a 3 pokoje.

V koupelně je osazen kombinovaný plynový kotel značky Hofer, který rozvádí teplo do ústředních radiátorů a zajišťuje ohřev vody.

Z chodby vejdete do dětského pokoj a dalšího pokoje, který je využívaný jako pracovna i do ložnice s relaxační zónou se sedací soupravou a manželskou postelí.

Ve všech pokojích v druhém nadzemním podlaží jsou dřevěná střešní okna zn. Kubeso.

V obývacím pokoji a kuchyni byly instalovány plovoucí podlahy a v druhém nadzemním podlaží koberce nalepené na betonové stěrce.
V celém domě jsou dýhované dveře.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, rozvody elektřiny jsou v mědi a voda i odpad jsou v plastu.

Přílohou k prohlídce bude posudek soudního znalce.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:342473Plocha užitná:112
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.