RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+1, 57 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žabovřesky

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 2+1 o celkové ploše 57 m2 včetně zaskleného balkónu v 9.NP revitalizovaného domu v Brně-Žabovřeskách.

Po vstupu do bytu se ocitneme v předsíni o velikosti 6,5 m2 se 2 skříněmi. Z předsíně jsou vstupy do obou samostatných pokojů, kuchyně, koupelny i samostatné toalety.

V kuchyni ( 8,65 m2) je nová kuchyňská linka, kombinovaný sporák, lednice, spíž, stůl a 2 židle.

Z kuchyně, stejně jako z předsíně, se dostaneme do obývacího pokoje o velikosti 19,25 m2. V pokoji je sedací souprava a konferenční stolek.

Druhý pokoj s balkónem má velikost 15 m2 a je vybaven manželskou postelí s nočními stolky-po dohodě s majitelem (bez matrace).

Na balkóně je možné relaxovat a užívat si překrásný výhled na město i za nepříznivého počasí, neboť je možné balkón otevřít či uzavřít posuvnými skly.

V koupelně je vana a je možné po dohodě zajistit i pračku..

Kuchyně, předsíň, koupelna i toaleta mají novou vinylovou podlahu, v pokojích jsou koberce. Nad každým oknem je nová garnýž, v oknech jsou žaluzie a sítě proti hmyzu, v celém bytě jsou také nová světla.

K bytu náleží i sklepní kóje.

Celý dům je po revitalizaci, je zateplený (díky tomu jsou zde velmi nízké náklady na vytápění), jsou zde 2 výtahy. Před bytem je vstupní hala společná pro 3 byty, kde lze odložit věci či si zde uložit botník a šatní stěnu.

V blízkosti domu najdeme nejen prostorné parkoviště,zastávku MHD, ale i veškerou občanskou vybavenost (dětské hřiště, obchody, lékaře, poštu, školu, školku).

Byt je k nastěhování od 1.8.2022 a je vhodný pro pár, studenty i pro mladou rodinu. Zařízení bytu je možno ponechat nebo z bytu odvést. Záleží na přání nového nájemníka.

Nájemné je ve výši 15.000,- + 3.000,- zálohy na energie.
Majitel požaduje vratnou jistotu ve výši 15.000,-, RK 15.000,-+DPH.

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte si domluvit prohlídku.

Číslo nabídky:343261Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:9Typ:

Pronájem

Počet podlaží:13Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.