RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 1200 m2, Lomnice

12 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Lomnice

Pozor tato nabídka prodeje jedinečné nemovitosti, jakých je na trhu jako šafránu se již nebude opakovat !

Ve výhradním zastoupení nabízím prodej jedinečnou nemovitostí s historickým kontextem židovského osídlování v Lomnice u Tišnova s původním obchodem s látkami místní manufaktury, později koloniálem, kamennými sklepy a to dvou čísel popisných o třech nadzemních podlažích s možnosti další výstavby ve vysokém půdním prostoru na ulici Jana Uhra č.p.234 na stavební parcele 110/1 o výměře 720 m2 zastavěná plocha a nádvoří a č.p.295 na stavební parcele 110/2 o výměře 109 m2 zastavěná plocha a nádvoří a rozsáhlé uzavřené zahrady na parcelním čísle 165/1 o výměře 1326 m2 ve vnitro bloku obehnané kamenným plotem, kde je možné dle územního plánu městyse na ploše až 398 m2 postavit další nemovitost.

Soubor budov vytváří uzavřený celek písmene U s vnitřním atriem s vjezdem z ulice Josefa Uhra u Židovského náměstí i s vjezdem z ulice Dlouhá za kaplí sv. Antonína Paduárského úhlopříčně naproti hřbitova v Lomnici přímo do uzavřené zahrady.

Přímo na atrium navazuje klidná zahrada - kouzelný strarý ovocný sad s neopakovatelnou atmosférou a intimním prostorem skrytým vůči okolí, kde můžete dle vlastních představ postavit až na ploše 398 m2 objekt, který by byl spojený s provozem boutique hotelu, wellness centra, luxusního penzionu pro seniory, výstavby bytů či jiného podnikatelského záměru, který se v tomto rozlehlém objektu určenému k rekonstrukci a případné dostavbě nabízí.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nabídka vyjímečné nemovitosti?

Zavolejte mi!

Jsme makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:343753Plocha užitná:1200
Kategorie:

Historické objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:380 VStav objektu:V rekonstrukci
Budova:cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.