RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 5+kk, 178 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízím podnájem luxusního bytu 5+kk o obytné ploše 150m2 plus tři balkóny a terasa na zatravněné střeše o rozloze 28 m2. Jako jediný se tento byt nachází v posledním pátém podlaží na které vede jak schodiště, tak výtah přímo z podzemních parkovacích stání. Byt disponuje třemi ložnicemi 14, 14 a 27 m2, obývacím pokojem 29m2 ze kterého vstupujete do kuchyně o rozloze 15m2, pracovnou 10m2, dvěmi koupelnami 9 a 4 m2 z toho v jedné naleznete vanu, sprchový kout a pračku a v druhé sprchový kout a WC. Další druhé WC je samostatné a nachází se u vstupních dveří. Součástí bytu je i spíže 1.35m2 a komora 2.64m2. Velmi zajímavé je řešení rozlehlých balkónů na které je vstup z celého bytu kromě jedné ložnice. Byt je pronajímán s kompletním vybavením, sedací soupravou, obývací stěnou a zařízením každé ložnice. Lednice, mikrovlnná trouba, pečící trouba, indukce, vše je k dispozici. Celý byt je vybavený vestavěnými skříněmi se spoustou nevídaného prostoru. Dále jsou součástí podnájmu dvě krytá parkovací stání v suterénu domu s centrálními vraty na GSM klíč. Občanská vybavenost je zde zcela kompletní od školky, školy, parků, rozmanitých obchodů + nákupní centrum Královo pole vzdálené 1 km, konečné tramvaje Královo pole vzdálené 200m a na Semilaso to máte 100m. Nemovitost může také posloužit jako velmi reprezentativní prostor pro firmy.
Měsíční zálohy na služby jsou 8 300,-Kč pro 6 osob + přepis elektrické energie na klienta. Kauce na poškození bytu činí 50 000Kč s požadavkem pojištění nájemníka na vzniklé škody jím způsobené.
Při podpisu podnájemní smlouvy je splatná úhrada nájemného + měsíční zálohy na služby a kauce na poškození bytu 50 000Kč.
Hledáte-li klid, soukromí, jedinečnost, prostor, vzdušnost, luxus a možnost si každý den užívat slunce neuvěřitelně důmyslnou dispozicí tohoto bytu, tak neváhejte a zavolejte.

Číslo nabídky:344938Plocha užitná:178
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

5+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.