RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 51 m2, Říčany

Nedostupné, nevolat

Říčany

Hledáte klidné bydlení, s dojezdností 15 minut autem do Brna? Tak toto je ideální nabídka právě pro Vás! V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt 2+1 s balkonem a sklepem v malebné obci Říčany, západně 20 km od Brna, která svým občanům nabízí bydlení v pohodové atmosféře menší obce, se snadnou a rychlou dostupností do Brna.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Dispozice/stav bytu:
Bytová jednotka byla postavena v roce 1999. Nachází se ve 3.patře bytového domu bez výtahu, který stojí ve velmi klidné ulici mezi rodinnými domy.
Obytné místnosti mají samostatné vchody z kuchyně – nejsou průchozí. V pokoji, kde je momentálně ložnice jsou skříně a postel na míru. Byly vyrobeny zhruba před 9 lety – v případě zájmu mohou v bytě zůstat. Druhý pokoj momentálně slouží jako obývák.
Okna jsou plastová, se žaluziemi, jsou orientována na jihozápad. V pokojích jsou podlahy korkové, v kuchyni a předsíni plovoucí laminátové. Z předsíně vstoupíte na sociální zařízení a do kuchyně, kde je linka z masivu, stůl se židlemi, a věřím, že oceníte i spíž na potraviny. Odsud vstoupíte na balkon, Věřím, že oceníte nádherný výhled do okolí.
Koupelna a WC jsou společné. Vedle sprchového koutu je prostor na pračku.

Výměry místností:
Celková výměra bytu se sklepem je 48,8 m2 + balkon o výměře 2 m2:
15,8 m2 pokoj – obývák
15,8 m2 pokoj – ložnice
8,8 m2 kuchyně
3,1 m2 předsíň
3,4 m2 sociální zařízení – koupelna + WC
1,9 m2 sklepní komora
2,0 m2 balkon

Měsíční náklady/2 osoby:
Rozpis plateb za byt 3 880 Kč
Plyn 330 Kč/čtvrtletí
Elektřina 600 Kč

Parkování:
Možnost parkování přímo před domem.

Lokalita/okolí:
Kousek od domu je zastávka autobusu, který v pracovní dny jezdí do Brna cca každých 10-15 minut, dále zde najdete i ostatní občanskou vybavenost – restauraci, poštu, řeznictví, cukrárnu, mateřskou i základní školu, zdravotnická zařízení.
K volnočasovým aktivitám vybízí na procházky okolní lesy, v létě Biotop přírodní koupaliště, dále zde najdete sportoviště i posilovnu v areálu Marečkova louka.

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zaujal Vás tento byt v příjemném prostředí, přijďte se na něj podívat. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je v pondělí 19.září 2022.

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:346232Plocha užitná:51
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2+1

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:panelová
Telekomunikace:internetVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.