RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej vícegeneračního domu, 399 m2, Praha

Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 5

Nabízíme ke koupi rodinný dům v Praze 5 v ulici Na Farkáně IV. Dům má 3 samostatné bytové jednotky, které je možné též využívat jako vícegenerační bydlení nebo na pronájem. Užitná plocha domu je 399 m2 a velikost pozemku je 522 m2 z toho zahrada 377m2. Zastávka autobusu je vzdálena 164m od domu, bus č. 137 vás dopraví na metro Anděl cca 2 km za 7 min.

Dům i zahrada prošly v letech 2016 až 2018 celkovou velmi zdařilou a nákladnou rekonstrukcí.

Kromě základních oprav a výměn jako jsou vnitřní rozvody a omítky to byla i nová střecha včetně kvalitního zateplení systémem ISOTEC ELYPAN, německé střešní krytiny NELSKAMP Finkenberger, klempířských prvků od firmy Lindab. Bytové jednotky mají, každá podružný elektroměr i vodoměr na studenou a teplou vodu. V celém domě jsou veškeré rozvody tepla a vody v mědi. Kondenzační kotel značky Baxi Platinum zajišťuje ohřev vody, topení, všude jsou nové radiátory Buderus. Vzhledem k tomu, že dům je velmi kvalitně zateplen, jeho celkové náklady na vytápění jsou velice nízké. Zahrada má samostatný vodoměr, nehradí se zde stočné. K domu je vybudována nová přípojka plynu a vody, chystá se i nová přípojka elektřiny.

Pro lepší představu a bližší informace o rekonstrukci domu, střechy, zahrady, plotu …rádi zašleme fotografie z průběhu rekonstrukce, kde je zřejmé, jak kvalitně bylo vše realizováno.

Se zajištěním financování domu vám budeme nápomocni.

Dům není zatížen žádnými věcnými břemeny.

Číslo nabídky:348795Plocha užitná:420
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Elektřina:230 V, 380 VVoda:dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody
Topení:ústřední plynovéTelekomunikace:telefon, internet
Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.