RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 664 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno

Jste investor nebo si chcete postavit vlastní podnikání v příjemném prostředí, s občanskou vybaveností v blízkosti a navíc nedaleko centra Brna?
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji velmi pěkný zasíťovaný stavební pozemek v klidné ulici Brněnky. Pozemek je rovinatý a vedou k němu všechny inženýrské sítě. Elektřina, přípojka splaškové kanalizace a zprovozněná přípojka vody s vodoměrnou šachtou se nachází na pozemku. Vedení plynu je v přístupové komunikaci před pozemkem. Uliční šířka pozemku činí 11 m a sousední pozemky nejsou zastavěné. K pozemku se pohodlně dostanete po nově zbudované příjezdové komunikaci.
Pozemek má velký potenciál, spadá do plochy všeobecného bydlení a dle platného územního plánu lze využít pro:
1) stavbu pro bydlení – např. stavbu malého bytového domu nebo většího rodinného domu s více bytovými jednotkami

2) stavbu pro bydlení v kombinaci s podnikáním – součástí budovy mohou být obchody, provozovny nerušících služeb, provozovny veřejného stravování či zařízení administrativy

3) stavbu monofunkčního objektu – např. zdravotnické zařízení, zařízení pro kulturní, školské, církevní a sportovní účely

Index podlažní plochy (IPP) je 0,5 a pro jednopodlažní dům činí 330 m2. U stavby je přípustné zbudovat podzemní podlaží, podzemní garáže a obytné podkroví, které se nezapočítávají do IPP. V návrhu nového územního plánu města Brna se využití pozemku nemění (stavba nebude omezena indexem podlažní plochy, ale výšková úroveň zástavby je stanovena na 3–10 m).

V městské části Slatina najdete kompletní občanskou vybavenost (obchody, pošta, MŠ, ZŠ, lékař, restaurace, sportoviště). Do centra Brna se pohodlně dostanete autem či hromadnou dopravou za 15 minut. Zastávka autobusu je pouhých 200 m od pozemku. Pro vzdálenější cesty se vám bude hodit rychlé napojení na dálnici D1.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, doporučuji osobní prohlídku.
Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

Číslo nabídky:348818Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:400 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.