RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 63 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Videoprohlídka! 3D model bytu!

Hledáte-li pěkné a moderní bydlení v bytě po celkové a zdařilé rekonstrukci v jedné z nejvyhledávanějších částí Brna - Černých Polích, rád Vás přivítám na prohlídce bytu 3+kk na ulici Merhautova.

Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového bytového domu o celkem čtyřech podlažích. Celková výměra bytu je 63m2. Dále k bytu náleží hned dva sklepní prostory. V prostoru bytu (vedle ložnice) je také komora sloužící k uskladnění věcí.

Máte-li děti, jistě Vás velice potěší, že součástí prodeje je také podíl na společném nádvoří domu, které je oplocené a v jehož rámci najdete nejen posezení a travnaté prostranství, ale také malou zahrádku, kterou je možné po dohodě s ostatními využívat. Dalším plusem je možnost parkování na oploceném nádvoří - bližší podmínky Vám sdělím na prohlídce.

Vytápění bytu je řešeno dálkovými dodávkami tepla - bytový dům má vlastní kotelnu. V bytě jsou zavedeny všechny sítě.

Kuchyně je vybavena spotřebiči - moderní linka nabízí vestavěnou myčku, plynový sporák s troubou, lednici a mrazák, drobné kuchyňské vybavení, v koupelně je dále automatická pračka.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Rádi Vám zajistíme také hypoteční servis s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle Vašich individuálních potřeb. Pro více informací a sjednání osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Číslo nabídky:349185Plocha užitná:63
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.