RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 53 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme příležitost ke koupi bytu na ulici Galandauerove nacházejícím se ve třetím patře a dispozici 2+1. Součástí bytu o výměře 53 m2 jsou dvě komory, dva prostorné balkóny a sklepní kóje o výměře cca 1.5 m2. Byt byl dlouhodobě pronajímám a zaslouží si celkovou rekonstrukci kromě všech oken, které jsou již vyměněny. SVJ a jeho samospráva se o dům velmi dobře stará a hospodaří vždy s kladnými čísly. Velkou výhodou je nový výtah. Lokalita v níž se byt nachází je plná možností jak pro rodiny s dětmi, kde školka je hned za domem, škola o 20m dál, lékárnu a všechny důležité obchody a služby naleznete vzdálené do 200m. Myšlenku na velmi zajímavý potenciál investice k pronájmu zcela zaručeně potrhuje vzdálenost od technologického parku 3 minuty autem a 15 minut pěšky. Velice příjemné jsou i náklady na bydlení, které jsou ve výši 4750,- Kč / měsíčně a to včetně záloh na elektřinu, vodu, teplo, fondu oprav i za správu domu. Neváhejte tedy a zavolejte si o svoji prohlídku. Těším se na setkání s Vámi.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta, je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:349861Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4Typ:

Prodej

Počet podlaží:7Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.