RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 289 m2, Krasíkov

Nedostupné, nevolat

Krasíkov

Krasíkov, místo kde se vám splní vaše rodinné sny!!
Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízím příležitost ke koupi rodinného domu 5+1 v malebné obci Krasíkov ležící v úžlabině Moravské Sázavy vzdálené 12 km od Lanškrouna a 10 km od Moravské Třebové. Dům prošel před 12 lety velmi precizní rekonstrukcí jejiž součástí byl nový rozvod elektřiny v mědi, vody v plastu, nové odpady, střešní krytina a nově zbudované podkroví na polovině výměry půdy s přípravou na dodělání kuchyně, obýváku, ložnice a pokoje v mezonetu. Minulý rok proběhla montáž invertního tepelného čerpadla, což v dnešní době zajistí absolutní bezstarostnost a efektivnost s vytápěním domu. Zcela zrekonstruovaný komín nabízí možnost napojení kotle na tuhá paliva, což je další výhodou této nemovitosti. Dům je napojen na vlastní zdroj vody, obecní vodovod, obecní kanalizaci a elektřinu. Velmi přívětivá orientace domu (východ/západ) přímo nabízí myšlenku na vlastní solární elektrárnu a majitel nemovitosti nabízí odborné poradenství. Rekonstrukce domu byla provedena velmi kvalitně a nový majitel bude zcela nadšený z funkčnosti celku. Ve spodní části domu nalezneme prostornou chodbu, která nás zavede na vstup do obytné části a nebo zahradu. Obytná část je dělena na dva vzdušné pokoje, samostatnou kuchyň s praktickou spíží a obývacím pokojem, který byl zvětšený o původní další ložnici z důvodu získání prostoru pro komfort větší rodiny. Podkroví je to, co vás zaujme. Jeho velkorysý prostor s dvěma ložnicemi, útulnou koupelnou s WC, saunou a relaxační místností je jen začátek. Ve druhé části podkroví je vše nachystáno pro další realizaci snů nového majitele. Součástí prodeje je v horní části pozemku rozlehlá průjezdná garáž o rozloze 33m2, kde zcela zaručeně najde místo vše, co vás napadne. Je zde také užitné podkroví a místo na uskladnění brambor, zeleniny a zavařenin. Samozřejmostí je napojení na dvoufázový i třífázový jistič. Za domem nalezneme kouzlo a oázu klidu pro každého, kdo sem zavítá. Citlivě udržovaná, zelená a slunná zahrada s venkovním posezením, okrasnými dřevinami, vlastním bazénem s pískovou filtrací a solárním ohřevem je místem, kde se fantazii, pěstitelským a stavitelským touhám, meze opravdu nekladou. Na samotný pozemek vede samostatný příjezd z hlavní silnice a celá jeho rozloha 1142m2 je v územním plánu označena jako "plochy smíšení obytné venkovské". Zde na 35% výměry můžete postavit i menší nevýrobní firemní prostory kombinované s bydlením, rozlehlou garáž, nebo skladovací prostory.
Tato nemovitost nabízí ideální bydlení v čistém prostředí na dosah Orlických hor, můžete zde spokojeně bydlet, nebo si nemovitost užívat třeba jako chalupu, nebo spojit veškerý potenciál bydlení a svého podnikání na jednom famózním místě? Neváhejte a zavolejte si o svoji prohlídku této vyjímečné nemovitosti.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:349971Plocha užitná:289
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody, Studna
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.