RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej , 50 m2, Dolní Morava

Nedostupné, nevolat

Dolní Morava

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji byt 2+1 s garáží a velmi prostorným sklepem v obci Dolní Morava ležící na úpatí Králického Sněžníku v Národní přírodní rezervaci.

Tato obec je známá nejen díky nádherným sjezdovkám zdejšího SKI areálu, ale i unikátní rozhledně zvané Stezka v oblacích, visuté lávce o délce 721 m, Mamutí horské dráze a také dětskými zážitkovými parky.

Dům, ve kterém bychom Vám rádi nabídli byt k prodeji leží v těsné blízkosti lanovky a v sousedství Sport hotelu.
Pokud zrovna netrávíte čas na sjezdovce nebo v zábavních parcích, můžete využít vířivku v hotelu nebo místní skvělou kuchyni.

Bytu o velikosti 50 m2 dominuje obývací pokoj s krbovými kamny.

Dětský pokoj s palandou a rozkládacím lůžkem poskytne dostatek prostoru pro odpočinek i hry vašich dětí po návratu z výletů po okolí nebo pobytu na sjezdovce.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s dostatkem úložného prostoru, varnou deskou, troubou a lednicí. Vaší pozornosti jistě neunikne originálně řešený jídelní stůl.

V předsíni je šatní stěna, prostor na odložení věcí i na pračku.
Je tu i vstup do koupelny se sprchovým koutem, umývadlem, zrcadlem a žebříkovým topením a také na samostatnou toaletu s umývadlem a sprchou pro intimní hygienu.

Vstup do bytu je zajištěn kvalitními bezpečnostními dveřmi.
V celém bytě jsou nové zárubně dveří a dveře pokojů.

V prostoru na pračku je umístěn i elektriký kotel značky Protherm, který rozvádí teplo do radiátorů v celém apartmánu a také zásobník na ohřev vody.

K bytu náleží i velmi prostorný sklep, který můžete využít nejen k odložení nepotřebných věcí, ale i k uskladnění dřeva do krbu.

Kromě elektrické energie v bytě se do fondu (společná elektřina, úklid apod. platí částka 950,-Kč/rok)

V garáži kromě auta pohodlně zaparkujete i motorku, uložíte si zde kola, lyže, snowboardy a mnoho dalšího. Kupní cena za garáž činí 300.000,- a je nad rámec Kupní ceny za byt.

Na domě je nová střešní krytina.

Uvažujete o tomto bytě pro víkendové bydlení pro svou rodinu nebo jako o vhodné investici? Pak si neváhejte domluvit osobní prohlídku. Rádi se tu s Vámi potkáme.

Číslo nabídky:350302Plocha užitná:50
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2+1

Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.