RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 112 m2, Břevnice

Nedostupné, nevolat

Břevnice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Břevnice. Tato obec leží na Vysočině pouhé 3 km od Havlíčkova Brodu. Dostanete se tam pohodlně autobusem, vlakem nebo pomocí automobilu. V obci žije přibližně 150 obyvatel.

Dochovaná historie domu sahá do roku 1932. Dům leží na zastavěné ploše a nádvoří o výměře 122 m2 s malou předzahrádkou o výměře 23 m2. Původní majitelé domu využívali malý dvůr, který je ve vlastnictví obce. Samotný dvoupodlažní rodinný dům je momentálně vyklizený a připravený na renovaci novým majitelem. Užitná plocha domu je zhruba 112 m2. Kromě obytných místností zde naleznete prostornou půdu o výměře zhruba 40 m2 a dílnu o výměře 14 m2.

Dům prošel v minulosti částečnou renovací, kde bylo dobudováno horní patro k bydlení. Většina oken vč. dveří je plastových. Střechu pokrývá plechová krytina a pálená taška.

Dům je připojen na vodovod a zdroj elektřiny. Plynová přípojka se nachází na hranici pozemku za domem.

Financování: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Energetický štítek zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu – G.

Zaujal Vás dům? Zavolejte mi nebo napište a zarezervujte si svůj čas prohlídky.

Petr Buček, Váš osobní realitní makléř.

Číslo nabídky:351132Plocha užitná:112
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaVoda:dálkový vodovod
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:cihlová
Doprava:vlak, silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.