RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 57.2 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

Hledáte změnu bytu, chcete odpočívat a pracovat v úžasném bytě s výhledem nebo jen Vánoce slavit v novém? Pak se s Vámi setkám na prohlídce slunného bytu 2kk ve velmi žádané lokalitě Brno Bystrc, sídliště Kamechy. Byt, kde obývací pokoj přechází do zasklené lodžie je dispozičně řešen jako 2+kk s rozlohou 57,2 m2 a jeho součástí je i komora přímo na patře a zmíněná zasklená lodžie, je v prvním nadzemním podlaží cihlového bytového domu.

V prostorné chodbě oceníte prosklené vestavné skříně s dostatkem úložného prostoru, chodba typu písmene Z spojuje ložnici, obývací pokoj a zcela vlevo koupelnu se sprchovým koutem. Výměry jednotlivých pokojů jsou uvedeny v půdorysném plánku, který je součástí fotodokumentace. Doporučuji shlédnout matterport, který Vás provede všemi úžasnými zákoutími bytu a přilehlé komůrky.

Byt se prodává částečně vybaven - součástí prodeje jsou prostorné vestavěné skříně v ložnic, na chodbě, spotřebiče zabudované v kuchyňské lince. Byt je ihned k dispozici.

Součástí dokumentace je pečlivě vedená fotodokumentace při výstavbě, kde jsou zaznamenány rozvody elektřiny, vody, takže se vám při věšení obrazů nebo malých stavebních úpravách nestane žádná nepředvídaná událost. Stejně tak u kuchyňské linky získáte kompletní plánek vedení a přípojek.

V dokumentaci naleznete i potvrzení o bezdlužnosti u SVJ a spoustu dalších praktických informací pro bydlení.

Energetická náročnost budovy je v kategorii B, tedy v kategorii s nízkými náklady na bydlení.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitelka si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jí zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Těším se na setkání na prohlídce v tomto nádherném bytě, dohodněme si prosím termín prohlídky, abyste možná oslavili letošní Vánoce již v novém bytě. Přihlašte se na termín prohlídky 3.11.2022.

Číslo nabídky:352114Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.