RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 128 m2, Moravany

Nedostupné, nevolat

Moravany

Vítejte v Jabloňovém sadu, kde?!

No přece v Moravanech na ulici Jabloňová, v zóně klidu a pohody hned za bránou města, na místě, kde se snoubí rezidentní život s ruchem velkoměsta. Z města sem dojedete během pár minut, takže pokud máte plné zuby všudypřítomného ruchu přeplněných ulic centra, ale přesto chcete mít město v těsném dosahu, mám pro vás luxusní variantu.

Rezidence Jabloňový Sad je určena všem zájemcům o bydlení, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v novostavbě v energeticky úsporných domech třídy B s kondenzačním kotlem výborně tepelně izolovaný (zálohy za elektřinu 700,- Kč a plyn 700,- Kč měsíčně).

Tento prostorově velkorysý mezonet o dispozici 3+ kk 146 m2 s terasou a vlastním parkovacím stáním přímo před domem (12 m2) umístěný ve 4 a 5. podlaží rezidenčního domu v oblíbené lokalitě Moravany u Brna, kousek od zastávky městské hromadné dopravy a v docházkové vzdálenosti obchodního centra Futurum.

Byt nabízí velkou spoustu využití s úložnými prostorami rodinného bydlení nebo zázemí Vaší firmy v kombinaci s vlastním bydlením, které lze jednoduchým stavebním zásahem rozšířit na 4 + kk a prodává se s veškerým mobiliářem patrným z fotografií.

Nabízí se i jako zajímavá investiční příležitost s výbornou dopravní dostupností, která je důležitým faktorem ovlivňující atraktivitu lokality v napojení na D1, D2 a spojení na Mikulov a Vídeň.

Po nástupním schodišti ze třetího nadzemního podlaží se dostaneme do prostoru se šatnou o celkové ploše 11 m2 s úložnými skříněmi a dále do velkoryse řešeného spojeného prostoru kuchyně propojeného s obývacím pokojem o celkové výměře 43 m2, ze kterého je přímý vstup do ložnice ve stejném patře s rozměry 18 m2 a dále do společné koupelny s toaletou o ploše 8 m2 a na terasu o celkové ploše 35 m2, která je neskutečným bonusem pro chvíle strávené s rodinnou a přáteli a vzhledem k faktu, že se nachází v posledním patře mezi bytovými domy poskytuje absolutní soukromí k hrátkám nejen dětí, ale i Vás dospělých.

Rozpalte gril, pozvěte přátele a užívejte si klidu kouzelných letních večerů uprostřed luk a polí na hranici velkoměsta.

Z obývacího pokoje vedou schody na galerii 31 m2, kterou lze jednoduchým zásahem předělat na dva pokoje pro Vaše děti nebo na pracovnu a ložnici.

Součástí bytu je komora 2 m2 v 1 NP.

Nahlédněte na vizualizace, nechť se Vám stanou inspirací, jak s daným prostorem pracovat.

Součástí prodeje bytu je venkovní parkovací obsažené v ceně nemovitosti.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mně?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:352564Plocha užitná:148
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.