RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 62.5 m2, Kyjov

Nedostupné, nevolat

Kyjov

Pokud hledáte klidné bydlení, blízko přírody a nedaleko města, a to za více než příznivou cenu, tak je tato nabídka určena právě pro Vás.
Rodinný dům o dispozici 3+kk s užitnou plochou 62,5m2 a celkovou plochou pozemku 195m2 je s možností okamžitého nastěhování.
Dům prošel rekonstrukcí v roce 2022 a je zde nová střecha, fasáda, plastová okna, nové omítky, podlahy, elektro i vodoinstalace včetně nových odpadů a připojení na kanalizaci. Koupelna je po kompletní rekonstrukci a najdete zde velký sprchový kout, toaletu, umyvadlo a elektrický bojler. Baterie značky Grohe. Topení v koupelně je podlahové, dále s možností připojení topného žebříku. Naproti koupelny najdete místnost k dokončení o ploše 9m2, ze které můžete vytvořit prostornou šatnu nebo další ložnici. Dům by tak bylo možno dispozičně využít jako 3+1 nebo 4+kk. Kuchyně má velikost 12,8 m2 a najdete zde novou kuchyňskou linku včetně spotřebičů značky Philco. Díky své velikosti můžete tuto místnost využít společně s obývacím pokojem nebo jídelnou, ve které můžete připojit i krbová kamna a jistě tak s nízkými náklady vytopit příjemně celý dům. Menší pokoj má rozměr 10,5m2 a větší pokoj o ploše 15m2 s výhledem do klidné ulice, můžete využít jako prostornou ložnici nebo obývací pokoj. Obytné místnosti jsou vybaveny elektrickými přímotopy a v kuchyni i ložnicích jsou zhotoveny televizní přípojky.
Na dvoře, který je určen k dokončení najdete skladovou místnost o velikosti 8m2.
V této obci najdete například základní školu, školku, koupací biotop i dětské hřiště.
V Bohuslavicích a širokém okolí je také krásná příroda a jistě zde využijete řadu turistických tras i cyklostezek.
Cesta do města vám autem zabere pouhých pár minut. Je zde rovněž možnost cestování vlakem nebo autobusem a také sem jezdí pravidelně i linka městské dopravy a vy i vaše děti tak můžete pohodlně cestovat do Kyjova za minimální náklady.
Své vyžití zde najde jak mladý pár, tak rodina s dětmi nebo vaši prarodiče s vnoučaty.

Neváhejte a domluvte si prohlídku na uvedeném telefonním čísle.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Cena na dotaz

Číslo nabídky:353048Plocha užitná:62.5
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.