RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 125 m2, Ivančice

Nedostupné, nevolat

Ivančice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám ke koupi nabízíme dva řadové rodinné domy, které jsou však vnitřně propojeny a dohromady tvoří jeden funkční celek.
V případě zájmu je možné koupit domy i jednotlivě, což by si však vyžádalo stavební úpravy v podobě zazdění propojovacích dveří a vybudování samostatných přípojek elektřiny.
Celková zastavěná plocha a nádvoří je 200 m2. Dispozici tvoří 5 pokojů, 2 WC, koupelna, kuchyně a hospodářská stavení na nádvoří.
Před domem se nachází parkoviště s třemi parkovacími místy.
Dům jako takový je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápěn je ústředním topením, jehož ohřev zajišťuje plynový kotel.
Do nemovitosti se lze okamžitě nastěhovat a bydlet, ale určitě se nabízí možnost rekonstrukce dle vašich představ. V naší prezentaci si dovolujeme nabídnout malou ukázku vizualizace, jak by mohla nemovitost vypadat po zásahu šikovného architekta, například vybudování malé provozovny s bydlením.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí. Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím předložen, proto uvádíme v souladu s právními předpisy energetickou tř. G.
Ivančice se nachází 30 km jihozápadně od Brna. Naleznete zde plnou občanskou vybavenost jako jsou základní a mateřské školky, nemocnice, finanční úřad, supermarkety. Do Brna je výborná dostupnost jak vlakem, autobusem či autem přibližně za 30 min.
Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře nabídky. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:353801Plocha užitná:125
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.