RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 150 m2, Újezdeček

3 799 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Újezdeček

Nejlevnější rodinný dům v Újezdečku a jeho blízkém okolí, který nabízí právní jistotu v podobě zlegalizovaných a zapsaných staveb na pozemku a narovnané hranice pozemku. A nic tak v budoucnu nebudete muset řešit.

Rodinný dům na adrese Krušnohorská 16/2 v obci Újezdeček, okres Teplice, se nachází v klidné lokalitě, která je obklopena přírodou, což je vše pro rodiče s dětmi velmi výhodné a žádané. A to i díky slepé ulici.

K dispozici je také sklep o rozloze 20m² a dále na pozemku dostatek úložného místa, které se dá využít pro dílnu, sklady a tedy i podnikání. Pod zastřešenou terasou si budete moct užívat společné chvíle s rodinou za každého počasí. Dům je napojen na veškeré přípojky inženýrských sítí.

Tento dům je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a rodinné prostředí. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:354779Plocha užitná:150
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V
Stav objektu:dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:smíšenáDoprava:silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jan Cilich
Kontakt na makléře Jan Cilich

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.