RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 1+kk, 33 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

V zastoupení majitelky nabízím k podnájmu kompletně zařízený byt 1+kk o velikosti 33m2 v klidné městské části Zábrdovice s výbornou dostupností do centra města Brna. Výhodou je orientace bytu do klidného vnitrobloku. Byt je světlý, vkusně zařízený a dobře vybavený nábytkem i základním vybavením i pro vaření, připravený k okamžitému nastěhování a přístupný společnou chodbou se sousedním bytem.

Dům je udržovaný, společné prostory domu jsou pravidelně uklízeny externí službou, ve 3. poschodí s výtahem. Parkování v zóně C. Vstup do domu je zajištěn dvěma bezpečnostními dveřmi.

Dispozice bytu: Ústředím bytu (této) garsonky je světlý pokoj s kuchyňskou linkou. Odtud je i přímý vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC. součástí bytu je i vstupní chodba, společná i pro sousedící bytovou jednotkou, každá bytová jednotka má své bezpečnostní dveře.

Byt je vybaven: pračkou, ledničkou, indukční deskou, varnou konvicí, dále kuchyňským stolem a židlemi, postelí, několika skříněmi, v chodbě botníkem a věšákem. Výhodou je také rozkládací pohovka, která může také sloužit jako plnohodnotné lůžko. Celkový dojem tohoto útulného pokoje podtrhuje lampa. V bytě je nová elektroinstalace, vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem značky BAXI. Okna jsou plastová.

Zábrdovice jsou vyhledávanou lokalitu s výbornou dostupností do centra města Brna i na hlavní nádraží (cca 10 minut pěšky) a s veškerou občanskou vybaveností. Nedaleké Mahenovo a Janáčkovo divadlo vybízí k divadelním zážitkům, jste tu za 4 minuty autem. MHD zastávka je vzdálena od bytu cca 8 minut pěšky, jezdí tu přímý spoj do centra (tramvaj č. 2, 4 a 7). Volnočasové aktivity můžete trávit v Galerii Vaňkovka nebo na nedalekém Svobodově náměstí, kde jsou obchody, restaurace, bary a kavárny. Městská část nabízí také potraviny, supermarket Albert, lékaře, veterinární kliniku či hned v sousedství domu Denní lázně.

Byt je volný, připraven ihned k nastěhování. Pronajímatelka si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě svých kritérií. Podnájem měsíčně je 10.500,- Kč + 2.500,- Kč poplatek za energie, včetně WIFI. Jednorázová provize realitní kanceláři je 13.500,- Kč + DPH, jistina je 2 nájmy, tedy 21.000,- Kč.

Je pro Vás důležité příjemné prostředí a soukromí? Pak je pro Vás nabízené bydlení přímo ideální.
Těším se na prohlídku.

Číslo nabídky:355758Plocha užitná:33
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:6
Podkategorie:

1+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.