RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 124 m2, Hodějice

Nedostupné, nevolat

Hodějice

V exklusivním zastoupení jsem pro Vás připravil do prodeje rodinný dům v Hodějících, malebné vesnici nad říčkou Litavou 3 kilometry východně od Slavkova.

Rodinný dům s vjezdem na dvůr i do zahrady s dispozici 4 + kk na zastavěné ploše 238 m2 s již započatou rekonstrukcí, vypracovanou projektovou dokumentací je ve fázi hrubé stavby k dostavbě podle vašich představ.

Otevřený podkrovní prostor nabízí vybudování další bytové jednotky nebo možností rozšíření dispozice domu na velkorysých 6 + kk.

Podle současné projektové dokumentace je výměra 1 NP 89 m2 obytné plochy, 11 m2 terasa a průjezd 24 m2, který může sloužit jako garáž.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě

Zahrada o výměře 299 m2 poskytne nejen prostor užitné zahrady, ale i místo pro odpočinek, grilování a relaxaci u romantického potůčku hned na hranici zahrady.

Dům se nachází v klidné slepé ulici asi 200 m od koupaliště.

Pokud se vám nechce na zahradě budovat bazén, stačí si zakoupit na koupaliště permanentka co. A odskočit si zaplavat doslova každý den.

V obci najdete veškerou občanskou vybavenost, mateřskou školku, základní školu do 5. ročníku, velmi dobře zásobený obchod, restauraci, dětské a fotbalové hřiště, koupaliště a kapli svatého Bartoloměje.

Obec je spojena se Slavkovem městskou hromadnou autobusovou dopravou.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mě?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:356101Plocha užitná:124
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ve výstavbě (hrubá stavba)Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.