RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+kk, 80 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Ivanovice

Byt je vhodný pro jednotlivce, páry či rodinu s miminkem. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji k pronájmu nabídnout atypický byt/ateliér ve velmi dobrém stavu o dispozici 2+kk v Brně - Ivanovicích, který se nachází na konci slepé ulice Kouty. Jednotka se nabízí nevybavena, je umístěna v suterénu řadového rodinného domu. Městská část Brno - Ivanovice se nachází na severním okraji Brna a je napojena na hlavní tah Svitavy - Brno, který zajišťuje perfektní dostupnost do centra města či na velký městský okruh. Navíc zde projíždí linky MHD č.41 a 71 s napojením v Králově poli - nádraží. Skvělým bonusem je také nedaleký vstup do lesa. Perfektní pro procházky s kočárkem či čtyřnohým mazlíčkem.

Byt o podlahové ploše 80 m2 je vybavený kuchyňským koutem značky Ikea s indukční varnou deskou. Koupelna disponuje dostatkem místa pro pro pračku a sušičku a nabízí prostorný americký sprchový kout. WC je umístěno samostatně.

Výhodou je vlastní vchod přímo od parkovacího stání, který Vám zajistí soukromý a pohodlný přístup třeba i s kočárkem. Parkovací stání není v ceně a je možno jej pronajmout za poplatek 600,- Kč/měsíc. K výhradnímu užívání je také terasa o výměře 26m2 přístupná skrze francouzské okno z obývacího pokoje, perfektní jako místo na grilování či k odpočinku a relaxaci.

Okna bytu jsou situována na jihozápad a tak můžete využít příjemného slunečního svitu. Zajímavostí či unikátem bytu je soukromá elektrická sauna s odděleným elektroměrem a dveřmi hned vedle sprchového koutu. Pokud tedy milujete saunování, vyhřátá sauna a ledová sprcha jsou jen tři kroky od sebe.

I přes umístění jednotky v suterénu je zde dostatek přirozeného světla díky francouzskému oknu, střešním světlovodům a efektivně řešenému osvětlení pomocí led svítidel. Výška stropů, jenž je nižší než v běžných bytech, činí 219 cm, což nabízí snadnější vytápění vzhledem k menšímu objemu vyhřívaného vzduchu.

V bytě je připojení k internetu a kabelové televizi, které by dle dostupných informací mělo být zprovozněno v nejbližších dnech.

Cena za pronájem bytu je 15.500,- Kč/měsíc.
Náklady na studenou, teplou vodu a vytápění činí 4000,- Kč/měsíčně a jsou hrazeny paušálně.
Elektřina zůstává napsaná na majiteli nemovitosti, je vyúčtovatelná a hradí se zálohově ve výši 1000,- Kč/měsíc. (jsou zde dva elektroměry. 1. Pro byt jako takový a 2. Pro saunu)
Vratná kauce je 1,5 nájmu tedy: 23.250,- Kč (možno uhradit ve splátkách)
Odměna za realitní zprostředkování je 1 nájem + záloha na energie + DPH

Zaujal Vás tento unikátní byt? Neváhejte mě kontaktovat a zarezervujte si váš čas prohlídky.

Energetický štítek není v současné době k dispozici, proto uvádíme hodnotu G, což neznamená, že byt do této třídy spadá.

Byt je volný, připraven ihned k nastěhování.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě svých kritérií.

Těším se na Vás!

Číslo nabídky:356560Plocha užitná:80
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:-1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3
Podkategorie:

atypický

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:kamennáTelekomunikace:telefon, internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.