RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+1, 63 m2, Bílovice nad Svitavou

Nedostupné, nevolat

Bílovice nad Svitavou

Hledáte k dlouhodobému pronájmu byt s halou a balkonem, kde to voní novotou a čistotou, který je situovaný v klidné lokalitě se skvělou dojezdností do Brna? Pak tato nabídka je ideální právě pro Vás!

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o celkové výměře 62,8m2 v obci Bílovice nad Svitavou, která svým charakterem odpovídá spíše městu než vesnici. Byt je vhodný k dlouhodobému pronájmu pro maximálně 2 dospělé osoby a 1 dítě.

Dispozice/ vybavení bytu:
Nachází se v přízemí řadového domu, ve kterém jsou celkem dvě bytové jednotky, které sdílí pouze společnou vstupní chodbu do domu, jinak mají samostatné uzamykatelné vstupy.
Byt 2+1 je čerstvě bíle vymalován, má nové laminátové plovoucí podlahy v šedém dřevodekoru, novou kuchyňskou linku. Okna jsou plastová - osazená vnitřními žaluziemi i sítěmi proti hmyzu.
Z předsíně po pravé straně vstoupíte do kuchyně, která je vybavená kuchyňskou linkou, potravinovou skříní, plynovým sporákem s elektrickou troubou, nerezovým dřezem s odkapávačem a mikrovlnnou troubou. Přímo z kuchyně se průchodem dostanete do většího pokoje s balkonem, kde můžete v létě relaxovat. Balkon je orientovaný na jihovýchod. Tento pokoj má zároveň svůj vlastní vstup z chodby.
V předsíni máte k dispozici stěnu s botníkem a navazuje na ni prostorná hala s úzkými okny u stropu, kterou lze využít buď na úložné prostory, nebo i jako domácí pracovnu. Věřím, že oceníte další užitečný prostor–šatnu. Vstup je z haly.

Pokoje jsou nevybavené, čekají na zařízení dle vašich představ.

Další předností bytu je samostatná koupelna a toaleta s okny. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem se zrcadl. skříňkou, pračkou a el. bojlerem na ohřev vody o objemu 152 litrů.

Výměry místností v m2:
17,5 pokoj
12,4 pokoj
8,0 kuchyň
14,8 chodba s halou
3,5 koupelna
1,4 samostatné WC
1,8 šatna
3,4 balkon orientovaný na jihovýchod

Parkování/doprava:
Bezproblémové parkování je možné přímo na ulici. Spojení do Brna je zajištěné nejen autobusovou linkou č.75, ale i vlakem, kterým jste v samém centru na brněnském hlavním nádraží za pouhých 10 min.

Měsíční náklady/kauce:
12 000 Kč nájem
4 700 Kč zálohy na energie a služby
16 700 Kč kauce

Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit první nájemné včetně záloh na energie a služby, plus vratnou kauci ve výši 16 700 Kč. Připojení na internet a TV si hradí přímo nájemce.
Provize RK je 20 200 Kč vč. DPH a je splatná při podpisu rez. smlouvy.

Okolí/občanská vybavenost:
Bílovice najdete severně od Brna v těsné blízkosti městské části Maloměřice a Obřany, leží 12 km na sever od Brna. Obec je obklopená krásnou přírodou, vrchy, lesy i stráněmi - to vše umocňuje protékající řeka Svitava. Žije zde necelých 4 000 obyvatel. Najdete zde bohatou občanskou vybavenost – restaurace, obchody, cukrárnu, poštu, mateřskou i základní školu (vč. 2. stupně), obecní úřad, policii i knihovnu.

Objednejte si termín prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:357598Plocha užitná:63
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2+1

Jednotka:za měsíc
Stav objektu:Po rekonstrukciTopení:lokální plynové
Budova:cihlováTelekomunikace:internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.