RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej historického objektu, 377 m2, Bojkovice

Nedostupné, nevolat

Bojkovice

V exklusivním zastoupení majitele nabízím do prodeje mlýn pod Žítkovou v Bílých Karpatech na Moravských kopaninách, místě žítkovských bohyní, chalup bílé magie, které literárně ztvárnila brněnská spisovatelka Kateřina Tučková.

Život zde v horách byl vždy tvrdý chleba vyvážený nádhernou krajinou a kouzelný výhledy do krajiny a právě tady vysoko v kopcích žili v minulosti ženy obdařené vyjímečnými schopnostmi.

Pod masívem Bílých Karpat pod kouzelnými bučinami v obci Bzová, jejíž historie spadá až do 14. století objevíte mlýn – historickou budovu z roku 1786, která prošla před 3 lety velmi nákladnou generální rekonstrukcí a nabízí se do prodeje s veškerým mobiliářem patrným z videa a fotogalerie.

Mobiliář byl citlivě vybrané paní majitelkou, které design a vkus nejsou rozhodně cizí.

Stylové vybavení je poplatné době vzniku mlýna, kdy na mlynářské kolo dopadal proud vody.

Nasávejte atmosféru domu, rozložte na kachlových kamnech kožešiny, nechejte plynout čas, vezměte do rukou knihu, protože tomuto mlýnu spěch a shon rozhodně nesvědčí.

Válíte se rádi za pecí? V tom případě je toto ta správná nemovitost, nenechejte si příležitost ujít, protože tato nabídka se již nebude opakovat.

Objekt je napojen na obecní vodovod, elektrickou přípojku, internet s kamerovým systémem, odpad je napojen na septik, kanalizace je pouze na dešťovou vodu, obec bude budovat kanalizaci do tří let.

Mlýn můžete využívat k trvalému bydlení nebo jako rekreačni objekt.

Nyní je využíván objekt jako celek, ale s dispozicemi, které jsou připraveny k rozdělení na tři samostatné apartmány, takže se nabízí možnost ke komerčnímu využití.

Ze zádveří – mlýnice 36,6 m2 vstoupíte do sednice 39,8 m2 s kuchyní, obývací částí a jídelní v kachlovými kamny s prostorem k válení se za pecí. Ze sednice je průchod do čítárny 17,3 m2 ze které je přímý výstup na terasu v 1 NP 14 m2 a dále vstup do koupelny 8,3 m2, technické místnosti 1,2 m2 a toalety 1,2 m2, dále nástupní schodiště do ložnice 29,4 m2 ze které je přímý vstup na terasu 16 m2 v 2 NP.

Z mlýnice je vstup do sklípku 7 m2 a po schodech vstoupíte do společenské místnosti 36,6 m2 dalšího apartmánu v 2 NP, kde je vstup přes kuchyni 6,2 m2 do koupelny s toaletou 6,3 m2 a dále do obývacího pokoje 25,5 m2, ze kterého je vstup do ložnice 27,1 m2 ve 3 NP s otevřenou galerií která nabízí krásné průhledy napříč patry.

Třetí apartmán o výměře 65,8 m2, ve kterém je potřeba dodělat podbití palubkovými latěmi, má přímý vstup z galerie v domě i ze zahrady může tak být stavebně oddělen a využíván v případě potřeby komerčně.

Obec Bzová náleží spádově od roku 1980 jako jedna z městských částí k městu Bojkovice vzdálených 3 kilometry, kde najdete školku, školu a veškerou občanskou vybavenost.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mně?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:357881Plocha užitná:377
Kategorie:

Historické objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:septikVoda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody
Elektřina:380 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.