RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 158 m2, Kučerov

Nedostupné, nevolat

Kučerov

Hledáte své vysněné bydlení v klidné lokalitě s přístupem k veškeré občanské vybavenosti?

Rád bych Vám představil prostorný rodinný dům na prodej, nacházející se v malebné obci Kučerov, okres Vyškov. Dům stojí na pozemku o velikosti 1456 m2 a je obklopen nádhernou zahradou plnou ovocných stromů, které součástí je také elektrifikovaný zahradní domek, nabízející skvělé místo pro grilování a trávení času s rodinou a přáteli. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v prostorném a krásném prostředí. Více info: IgorLoskar.cz/dum-kucerov

Dům o aktuální dispozici 4+1 je bez fasády a nabízí možnost rekonstrukce dle představ nového majitele. Do domu jsou již zavedeny veškeré inženýrské sítě a veřejná kanalizace. Vytápění zajišťují podokenní topidla WAV (vafky) a ohřev vody plynový kotel. Dům disponuje prostornými půdními prostory a dílnou, což umožní novým majitelům využít je podle svých potřeb.

Nemovitost má sedlovou střechu z pálených tašek, elektrické rozvody 230/380V, obecní přípojku vody, kovové a plastové rozvody vody, částečně dřevěná a také nová plastová okna, štukové omítky, betonové schody, podlahy obytných místností tvoří parkety a PVC, stropy jsou betonové a dřevěné trámové.

Kromě samotného domu je velkou výhodou také zahrada, která je v územním plánu vedena jako stavební parcela určena pro výstavbu rodinného domu. Přístup na pozemek je možný jak z hlavní, tak i vedlejší silnice.

Kučerov je klidná obec, která nabízí příjemné a klidné prostředí pro bydlení. V okolí se nachází mnoho cyklostezek a turistických tras, které vás provedou krásnou přírodou. V blízkosti se také nachází mnoho kulturních památek a zajímavých míst, jako je například hrad Bouzov, klášter Porta Coeli, zámek Bučovice, zřícenina hradu Špilberk, Moravský kras nebo zámek Vranov nad Dyjí a mnoho dalších.

Díky své výhodné poloze je Kučerov dobře dostupný jak autem (do 30 min v centru Brna), tak i autobusovou dopravou.

Nabízený rodinný dům představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají klidné a prostorné bydlení v krásném prostředí s dobrou dopravní dostupností a dobrou občanskou vybaveností.

Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rád pro Vás zařídím úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádím ze zákona tř.G.

Číslo nabídky:358374Plocha užitná:158
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:před rekonstrukcí
Topení:lokální plynovéBudova:cihlová
Doprava:dálnice, silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.