RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 200 m2, Moravská Nová Ves

Nedostupné, nevolat

Moravská Nová Ves

Dnes pro vás máme dům přímo stvořený pro poklidné bydlení v blízkosti okouzlující přírody a v blízkosti Hodonína či Břeclavi.

Představujeme vám exkluzivní prodej přízemního více generačního domu o dispozici 2+1 a 3+kk s vlastním pozemkem o velikosti 675 m² z toho 323m2 je zahrada. Dům se nachází v malebné vinařské oblasti a vyhledávané lokalitě Moravské Nové Vsi, okres Břeclav.

Rodinný dům je před rekonstrukcí. Přední část domu, orientovaná do ulice je dispozičně řešena jako 2+1 s prosklenou verandou s výhledem do dvora, šatnou a opravdu prostornou koupelnou.

Na tuto část domu navazují další tři místnosti s vlastními vstupy, které se přímo nabízí k vybudování další obytné jednotky o dispozici 2+1 nebo 3+kk.
První velká místnost má již zbudované WC a koupelnu a může zde být velká kuchyně, či obývací pokoj s kuchyňským koutem. Další dvě místnosti můžou sloužit jako dětský pokoj a ložnici.

Moravská Nová Ves je městys v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji a žije zde necelých 3000 obyvatel.
Moravskou Novou Ves obklopují vinice a patří mezi největší vinařské obce vinařské podoblasti Slovácko.
Našli byste tu přes 170 vinných sklepů, v nichž hospodaří několik set vinařů, réva zdobí i městský znak.Jedinečnou podívanou nabízí sklepní uličky U Trati, Výmol a Zátiší, kde se pořádá řada tradičních akcí včetně vinobraní.

Meandry řeky Moravy jihovýchodně od Moravské Nové Vsi lemují lužní lesy, které jsou společně s chráněnou krajinnou oblastí Pálava a Lednicko-Valtickým areálem součástí biosférické rezervace Dolní Morava.

Lesy od Hodonína až po soutok řek Moravy s Dyjí protínají cyklostezky, po nichž se pohodlně dostanete například ke Slovanskému hradišti v Mikulčicích. Rájem rybářů, ptáků a vodních živočichů je rozsáhlé jezero nazývané Neoveské jámy, které tu zůstalo po těžbě štěrkopísku.

Městys Moravská Nová Ves nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školky, pošty, potravin, restaurace a mnoho dalšího. Velkou výhodou je i skvělá dostupnost Břeclavi a to pouhých 11 km, nebo Brna po dálnici, která navazuje v přímé blízkosti obce.

Číslo nabídky:358470Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:Před rekonstrukcí
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.