RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 142 m2, Kojátky

Nedostupné, nevolat

Kojátky

Rekonstrukce započata, ale zbylo dost prostoru pro vaši kreativitu!

Jak představit tento zajímavý dům? Jako projekt, který vám splní již na úvod několik výhod: rekonstrukce již byla započata, ale podmínky pro bydlení (teplo, světlo, voda, odpady, …) jsou již vyřešeny a přitom pro rekonstrukci a vaše představy zbývá dostatek prostoru. A to doslova, dům má zatím dispozici 2+1, ale rozvržením přímo nabízí protažení verandy do zimní zahrady, …. ale pojďme postupně.

Nespornou výhodou je umístění domu v neprůjezdné obci, ne přímo na hlavní silnici, ale na souběžné vyvýšené komunikaci. Vjezd do domu zajišťují dálkově ovládaná sekční vrata, zvláště v dešti zajedete pohodlně s nákupem až do domu. Průjezdem byla zbudována přípojka na veškerá média včetně odpadů, podlaha zatím pro případné další úpravy nebyla dokončena na hotovo. Upraven byl i vstup na půdu. Dům je jednopodlažní, nicméně půda je v dobré kondici a dostatečně vysoká pro případnou úpravu.

Dům je v půdoryse písmene L s delší částí 12 metrů v uliční frontě, obytné místnosti jsou orientovány na Sever. Obytná plocha domu je 142 m2, zastavěná plocha domu včetně dvora je 291 m2, zahrada má výměru 488 m2.

Obývací pokoj i sousední zatím neprůchozí pokoj mají zachovalou parketovou podlahu, o tepelnou pohodu se může postarat tepelné čerpadlo nebo i krbová kamna. Plynová přípojka je přivedena až do domu do kuchyně pro vaření. Současná koupelna má původní vanu, prostorově lze upravit na vanu i sprchový kout a dispozičně doplnit i neprůhledným oknem pro přirozené světlo. V současné době je obývací pokoj přístupný z prosklené verandy, stejně jako i kuchyně a z ní koupelna, ale dispozičně je možné toto vše změnit.

Kuchyně je vybavena původní, ale velmi zachovalou kuchyňskou linkou, má dostatečný prostor i pro jídelní kout. V současné době je vstup do koupelny z kuchyně, ale záleží na budoucím uspořádání místností. Promyšlenou přestavbou verandy nejen zvýšíte rozlohu obytných místností, ale dá se výhodně propojit obytná a technická část bez nutnosti vycházet v zimě ven na dvůr. Technická místnost na dvoře pak může nabídnout prostor pro další garáž, dílnu nebo její horní část zázemí pro zahradní posezení.

Průkaz energetické náročnosti zatím nevyhotoven, z toho důvodu je uvedena třída G.

Majitel má právo vybrat si zájemce dle svých kritérií.

Myslím, že v domě v Kojátkách oceníte klid a pohodu, prostor pro relax, současně i pro velkou kreativitu. Vše se dá dělat postupně podle chuti a možností anebo rovnou a pak se těšit z vykonaného díla. Těším se, že na setkání a osobní prohlídce možná načerpáte inspiraci pro váš nový projekt.

Číslo nabídky:358479Plocha užitná:120
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:V rekonstrukciBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.