RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 144 m2, Němčice

Nedostupné, nevolat

Němčice

Dnes pro Vás máme exkluzivní nabídku rodinného domu, či chalupy o dispozici 5+1 se stodolou, dvorem a zahradou s garáží vzdálenou jen pár metrů od domu. Hledáte-li bydlení či chalupu s nezaměnitelnou atmosférou v kouzelném prostředí blízko u lesa, pak jste našli tu pravou nemovitost.

Dům prošel kompletní důkladnou rekonstrukcí, která započala v roce 2014 a z původní jedné obytné místnosti je dnes velkorysé bydlení o užitné ploše 200 m2, samozřejmostí je pak napojení na veškeré inženýrské sítě, voda, elektřina plyn.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem napojeným na radiátory v 1NP s možností topit dřevem dvěma krbovými kamny. V 2NP je pak vytápění zajištěno dalšími krbovými kamny.

1NP
Zádveří 3,3 m2
Obývací pokoj 21,50 m2
Kuchyň 13,30 m2
Schodiště 5,10 m2
Ložnice 13,70 m2
Koupelna 7,80 m2
WC 1,40 m2
Chodba 27,80 m2
Dílna 27,80 m2
Sklad (stodola) 13,20 m2

2NP
Ložnice 42,40m2
Chodba 12,40m2
Ložnice 18,10m2

Během kompletní rekonstrukce se vybouraly původní příčky a postavily nové, kompletně se udělaly nové rozvody vody, odpady a elektřina byla natažena v mědi. Byla postavena chodba, nové podlahy, beton, dlažba a plovoucí podlahy. Vestavba obytného podkroví, vybudování nového schodiště z masivu včetně dalších obytných místností.

Dvůr byl kompletně vybagrován a vydlážděn. Celý dům byl po obvodu kompletně vykopán do hloubky 1m a nově zaizolován. Nopové folie a drenážní hadice jsou komplet okolo celého domu včetně dvora i zdi sousedního domu. Zajišťují na dlouhá léta absolutně suché zdivo na dalších mnoho let.

Původní chlév byl předělán na současnou keramickou dílnu. Byla postavena nová zadní zeď, která je nyní z Ytongu.
V dílně, kuchyni, obývacím pokoji a celém podkroví jsou nové sádro-kartonové stropy.
Proběhla také rozsáhlá rekonstrukce střechy, výměna všech střešních latí, osazena střešní okna, zateplení vatou, nové parotěsné folie a střešních tašky včetně oplechování.

Veškeré původní přiznané trámy v podkroví byly důkladně obroušeny a nově nalakovány 9 vrstvami lodního laku. Kompletní výměna vnitřních i venkovních parapetů a všech oken.

Obec Němčice se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji. Žije zde cca 500 obyvatel.
Blízkým městem jsou Boskovice vzdálené jen 9 km.
Uprostřed vesnice na vyvýšeném místě stojí kostel sv. Mikuláše.
Východním směrem od obce, v kouzelném prostředí blízko u lesa je víceúčelová vodní nádrž, která tvoří vyhledávanou oblast zdraví, odpočinku a rekreace. Lesy, převážně jehličnaté ze dvou stran obepínají vesnici a skýtají možnost krásných vycházek do přírody.
Ve vesnici je několik provozoven živnostníků a řemeslníků, kteří se zabývají opravárenskými službami a drobnou výrobou.
V horní části obce, na místě, kde stával rozlehlý rybník, dnes jakoby na malém náměstí stojí kulturní dům s obecní hospodou.
Dále je zde školka, škola, obecní úřad a potraviny COOP.

Číslo nabídky:358767Plocha užitná:144
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:po rekonstrukci
Budova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.