RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Praha

Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 22

Hledáte startovací či investiční byt se snadnou dostupností do centra Prahy a zároveň v bezprostřední blízkosti zeleně? Tak novostavba bytu, jenž Vám představím je ideální volba právě pro Vás! Podívejte se na videoprohlídku bytu a okolí.

U České spořitelny je předjednáno, že lze přenechat hypotéku na tento byt s roční úrok. sazbou jen 4,04 %.

Ve výhrad. zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt 2+kk, jenž má užitnou výměru 45 m2. Nachází se v 5. podlaží moderního bytového komplexu, jenž je postaven nedaleko radnice Nového náměstí v samotném centru Uhříněvsi.

Zkolaudován byl na konci roku 2022 a ještě to tu voní novotou a čistotou. Stanete se prvním majitelem a máte na něj 2letou záruku. Jedná se o postoupení smlouvy přímo od developera Vivus Uhříněves.

Dispozice/stav bytu:
Bezpečnost. vstupními dveřmi zn. Sapeli vejdete do bytu a budete se nacházet v předsíni, kde máte prostor na šatní skříň.
Do koupelny s toaletou vstoupíte hned z předsíně.
Obytný pokoj s kuchyňským koutem má výměru 23 m2 a linku si zde vyberete dle Vašeho osobního vkusu. Ložnici máte hned vedle.
Podlahy v místnostech jsou plovoucí laminátové-dekor dub elegant. Interiérové dveře jsou obložkové, povrch folie s hliníkovým kováním-dekor dub. Okna jsou pětikomorová plastová s výhledem přímo do zeleně. V předsíni + na sociálním zařízení je dlažba.
Byt je nezařízený, mezi fotkami najdete vizualizace s rozmístěním nábytku v obou místnostech.

Orient. výměry místností v m2:
23,0 obytná s kuchyň. koutem
13,8 ložnice
3,4 předsíň
4,7 koupelna + WC

Doprava:
Tato měst. část má skvělou dostupnost do centra Prahy, kde jste vlakem za 20 min., zhruba za 10 min. jste na metru C Háje či za 10 min. jste na Jižní spojce a dálnici D1.
Vlakové nádraží je asi 200 m a autobus. zastávka PID je přímo před domem.

Lokalita/okolí:
Součástí komplexu je Billa, restaurace, lékaři a další služby. Přímo u tohoto byt. komplexu máte k dispozici veškerou občan. vybavenost – školu, školku, poštu, lékárnu, banku, sportovní zařízení, obchodní síť.
K volnočasovým aktivitám Vás přiláká síť cyklostezek, k procházkám přírodou láká lesopark Obora, nedaleký Podleský rybník, oblíbená Průhonická a Dendrologická zahrada.
Milovníci vodního relaxu si na své přijdou v nedalekém Aquaparku Čestlice, v přímé blízkosti naleznete také hypermarket Makro, Albert, Hornach, XXXLutz, obchodní zónu Spektrum a mnoho dalších.

Měsíční náklady:
Nastavíte si sami dle svých potřeb.

Stav domu:
Novostavba bytového domu, kolaudace konec roku 2022.

Parkování:
Parkovat můžete přímo před domem.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců si vybere zájemce s nejvyšší nabídkou kupní ceny.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zaujal Vás tento byt v příjemném prostředí, přijďte se na něj podívat. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Dáša Mičíková

Číslo nabídky:358804Plocha užitná:45
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostStav objektu:novostavba
Topení:ústřední dálkovéBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.