RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem pokoje, 12 m2, Praha

Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 11

Spolubydlení - Nabízím k podnájmu vybavený a neprůchozí pokoj pro 1 osobu o rozloze 12m2 v bytě 3 + 1 na adrese Štichova v Praze - Hájích, klidné lokalitě se zelení. Pokoj je orientovaný na východ s výhledem do ulice Štichova, má plovoucí podlahu, velké dělené plastové okno a je plně zařízený nábytkem.
Samotná bytová jednotka je po rekonstrukci a nachází se v nejvyšším patře panelového domu s novým výtahem. Za vstupními dveřmi je prostorná chodba s komorou a samostatnými vstupy do koupelny, na samostatnou toaletu, do dvou neprůchozích pokojů, obývacího pokoje s balkónem a kuchyně. Ke společnému užití je plně vybavená kuchyně s myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem, sporákem a troubou, mikrovlnou troubou, varnou konvic a veškerým nádobím, v části kuchyně jídelní stůl s výhledem do vnitrobloku. Mezi pokojem a kuchyní je nově zrekonstruované jádro s koupelnou, v ní najdete vanu se zástěnou, umyvadlo s osvětleným zrcadlem, odkládací police na toaletní potřeby. WC je samostatné.
Dopravní dostupnost je vynikající díky 250 m vzdálené autobusové zastávce s téměř 20 denními i nočními linkami, konečná stanice metra C Háje je přes park necelých 600 metrů od bytu. V místě nejsou zavedeny parkovací zóny, parkování je všude okolo domu. V blízkém okolí bytu se nachází kompletní občanská vybavenost - 3 supermarkety, pošta, banka, lékárna, drogerie a další. Panelový dům stojí okraji zástavby s navazujícími lesy, rybníky, bonusem je nedaleká vodní nádrží Hostivař s možností mnoha volnočasových aktivit. Již asi 150 metrů od domu můžete pravidelně sportovat v přírodě.
Jedná se o ideální nabídku pro ty, kteří hledají příjemné, čisté a klidné místo s dostatkem soukromí.
Nájem činí 8.500,- Kč, poplatky celkem včetně všech energií, služeb, vysokorychlostního wifi internetu jsou 10.000,- Kč, vratná kauce ve výši 1 nájmu, tedy 8.500,- Kč, provize realitní kanceláři 8.500 + DPH, tedy 10.285,- Kč.
Preferuji nekuřáky a bez domácích zvířat.
Pokoj je k dispozici ihned.
K dispozici není energetický štítek, proto uvádíme hodnotu G, což neznamená, že byt do této třídy spadá.
Nájemce si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:359634Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:6Typ:

Pronájem

Počet podlaží:6Podkategorie:

pokoj

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.